18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Θεοχάρης στο BBC: Θα λάβουμε μέτρα προφύλαξης για τους τουρίστες

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται και στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ελέω κορωνοϊού, ειδικά στο σκέλος των μεταφορών εστίασε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο BBC και στον δημοσιογράφο, Justin Webb. Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης.

– Δημοσιογράφος: Ποιο είναι το σχέδιο- στο βαθμό που μπορεί να υπάρχει ένα σχέδιο- που θα θέλατε να υιοθετήσουν οι υπουργοί Τουρισμού;

– Απ: Το ζήτημα το οποίο είναι πραγματικά, πολύ – πολύ σημαντικό καθώς ξεκινάμε να συζητούμε την έξοδο από την κρίση – προφανώς διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο του κύκλου, αλλά όλοι μας αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θα επανεκκινήσουμε τις μηχανές της οικονομίας. Το σημαντικό μέρος του σχεδιασμού είναι πώς θα επιτρέψουμε τα ταξίδια και πώς θα το κάνουμε αυτό με υπεύθυνο βεβαίως τρόπο. Όλοι και ειδικότερα η Ελλάδα, η οποία έχει επιδείξει ηγετική ικανότητα, στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε αυτήν την κρίση και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, καθώς αναλαμβάνουμε το ρίσκο να ανοίξουμε τμήματα και τομείς της οικονομίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό