18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θεατής στο Rally Greece Offroad ο Αυγενάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Rally Greece Offroad, που διοργανώνεται για όγδοη χρονιά στο Άργος Ορεστικό βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Service Park, ι υφυπουργός συνομίλησε με οδηγούς και ομάδες και συμμετείχε στην τελετή έναρξης, ενώ σήμερα παρακολούθησε από κοντά τις ειδικές διαδρομές που διεξάγονται στην Καστοριά.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, «φέτος, ο θεσμός κάνει το πρώτο του βήμα για να εισέλθει στο ημερολόγιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, καθώς ως υποψήφιος αγώνας και με θετική αξιολόγηση, θα περιλαμβάνεται για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια στο FIA BAJA EUROPE CUP. Είμαστε δίπλα σας και αυτή την προσπάθεια, την επικροτούμε και την ενισχύουμε»

Επίκεντρο του 8ου Διεθνούς Rally Greece Offroad, το οποίο διοργανώνεται από το σωματείο Άτλας, είναι το Άργος Ορεστικό. Αποτελείται από πέντε ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 456,85 αγωνιστικών χιλιομέτρων, οι οποίες διασχίζουν πανέμορφα μέρη της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι συμμετοχές του αγώνα ανέρχονται στις 56, ενώ στη «Γενική Κατάταξη» συμμετέχουν 46 πληρώματααπό Ισραήλ, Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Ελλάδα. Το Rally Greece Offroad προσμετρά ξεχωριστά στο European Tout Terrain Series (ETTS) και στα ιταλικά Πρωταθλήματα Cross Country και SSV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό