17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Θα τον στήριζα σε οτιδήποτε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Χριστίνα Πολίτη φιλοξένησε την Παρασκευή το βράδυ, η Αθηναΐδα Νέγκα  στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, στο Action 24. Η γνωστή κοσμικογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο στήριξε τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα:

«Εγώ έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί και έχω τσεκάρει ότι είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου και με εμένα και που όταν τον γνώρισα σε ένα θίασο οι ηθοποιοί τον φορούσαν και μπλουζάκι, γιατί ήταν πολύ αγαπητός και στον χώρο του, θα τον στήριζα σε οτιδήποτε, είτε είμαι μαζί του είτε όχι.

Για μένα στη ζωή οι άνθρωποι,  είναι πως είναι μέσα στο σπιτι σου, να σε σέβονται και να σέβονται τα παιδιά σου. Επειδή ήμουν πάντα μητέρα και έχω έναν γιο που είναι 30 ετών, δεν είμαι μια μικρή μαμά που ξαφνικά έκανε ένα παιδί και δημιουργεί είδηση με αυτό ή κατεβαίνω σαν πασιονάρια, ή θα κλαφτώ για κάτι για να δημιουργήσω εντυπώσεις.

Έχω παιδιά και ξέρω τι είναι να τα μεγαλώνεις και να λογοδοτείς. Γι αυτό σου λέω ότι τους ανθρώπους τους περνάω από πιο σκληρά φιλτρα και συγχωρώ και παρά πολλά πράγματα για τα νιάτα. Δηλαδή, είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι και να μου πεις δεν με νοιάζει τίποτα», είπε η Χριστίνα Πολίτη και συνέχισε:

«Δεν συγχωρώ τον άνθρωπο που είναι ψεύτικος, δεν μου αρέσουν εκείνοι που σκέφτονται κάτι από πίσω. Δεν μου αρέσουν αυτοί που κάνουν τους καλούς και δεν μου αρέσουν και αυτοί που θέλουν να αξιώνονται συνέχεια, μου αρέσουν οι δαρμένοι άνθρωποι, οι πιο χύμα, οι πιο human. Αυτό το δήθεν τώρα της μόδας που βγαίνουνε και κάνουμε ότι είμαστε role models για να είμαστε αρεστοί και να αξιωθούμε σε αυτή την κοινωνία, η οποία ούτε θα μας θυμάται, είναι κάτι που δεν…Γι’ αυτό είχα πάντα καλλιτεχνες που είναι πιο ευαίσθητοι, έχουν κάνει λάθη…», κατέληξε η Χριστίνα Πολίτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό