20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με την προσωπική του ζωή και τους ανθρώπους με τους οποίους έχει κάνει σχέση στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μεταξύ άλλων είχε πει την Δευτέρα το πρωί:

 «Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι που μεγάλωσα πολύ.

Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου είναι πολύ μεγάλες, δεκαετίας. Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ο τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια».

Την Τρίτη, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε με τον δικό του τρόπο αυτές τις δηλώσεις λέγοντας τα εξής: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε χθες στον Λιάγκα, έχει χάσει το μέτρημα για το με πόσος άντρες έχει πάει. Αυτό το γελοίο πρόσωπο είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Αν ήμασταν σε μια γειτονιά συντηρητική και όχι σε μία γειτονιά ελιτίστικη που ζει αυτός, θα τον είχαν πεθάνει στα γιαούρτια και τις πατσαβούρες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό