16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Θα σταματήσω το μήκος αν γίνει κάτι τέτοιο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να γράφει ιστορία στο άλμα εις μήκος, κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και εμπλουτίζοντας το ήδη πλούσιο παλμαρέ του από διακρίσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε κορυφαίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, αποδεικνύοντας ότι είναι κυρίαρχος παγκοσμίως στο άθλημά του.

Ωστόσο, κάποιες αλλαγές που μελετούνται από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τους κανονισμούς, ίσως είναι ικανές να τον πείσουν να μην αγωνιστεί ξανά στο μήκος και να «μεταβεί» στο άθλημα του τριπλούν. Πιο συγκεκριμένα, ο Τεντόγλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με το γεγονός ότι εξετάζεται να πιθανή αλλαγή στη βαλβίδα και στον τρόπο μέτρησης των αλμάτων, δείχνοντας κάθετα αντίθετος με την προοπτική αυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής:

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή δεν βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν. Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό