16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θα σε ενημερώνει για την καλύτερη περίοδο να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια με χαμηλό κόστος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπηρεσία Google Flights είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχει προσθέσει η εταιρεία στη μηχανή αναζήτησης εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς σου βρίσκει άμεσα τις πιο προσιτές τιμές για τον προορισμό σου. Τώρα, όμως, η Google σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το εργαλείο της με την προσθήκη λειτουργίας που θα σε ενημερώνει σχετικά με το ποια είναι η καταλληλότερη περίοδος για να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια στην πιο προσιτή τιμή.

Από αυτήν την εβδομάδα, το Google Flights θα ενισχυθεί με έναν νέο αλγόριθμο AI που θα εξετάζει πληθώρα δεδομένων για να σου δώσει μια ασφαλή εκτίμηση σχετικά με την πιο οικονομική περίοδο για να επισκεφθείς έναν προορισμό αεροπορικώς. Δεν θα εμφανίζει ακριβείς ημερομηνίες, απλά θα μπορεί να σε παροτρύνει να επισκεφθείς τον προορισμό που επιθυμείς σε κάποια άλλη χρονική περίοδο σε σύγκριση με αυτήν που δηλώνεις αρχικά, διότι τότε θα είναι πολύ χαμηλότερες οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων.

Υπενθυμίζουμε ότι το Google Flights σου εμφανίζει ήδη συνεχή παρακολούθηση των τιμών (price tracking) και πρόσφατα μάλιστα προστέθηκε η λειτουργία price guarantee για εγγυημένη τιμή εισιτηρίου, με τη Google να σε αποζημιώνει για την διαφορά σε περίπτωση που μειωθεί η τιμή του εισιτηρίου σε σύγκριση με ό,τι πλήρωσες στην κράτηση σου, αλλά για ορισμένες μόνο πτήσεις.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό