19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θα πάμε ως το κόκκαλο, λέει ο πατέρας του θύματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε την Πέμπτη (14/03) η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o πατέρας του άτυχου παιδιού δήλωσε ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπεύθυνος.

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί…», είπε ο πατέρας του θύματος.

Αναφορικά με την ταυτότητα του οδηγού που παραβίασε το stop, και, σύμφωνα με την πλευρά του Γιάννη Ξανθόπουλου, ήταν η αιτία του δυστυχήματος, ο πατέρας σημείωσε: «Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε, αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις». «Ο άλλος πήγε στον τάφο. Ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες», είπε ο πατέρας του 19χρονου θύματος.

Σε ερώτηση αν θα προτίθεται να κινηθεί νομικά και εναντίον του τραγουδιστή και εναντίον του οδηγού που παραβίασε το stop, σημείωσε: «Θα το βρει ο δικηγόρος. Εγώ ξέρω ότι θα πάει νομικά, όπως πρέπει, μέχρι το κόκαλο, όσο πάει και το αξίζει». «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει», πρόσθεσε.

«Μην πάει (κακό) κάποιος άλλος και να μάθουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι το παιδί το δικό μου πίσω, αλλά μην «πάρουν» του αλλουνού», τόνισε ο πατέρας του θύματος

«1.000 άτομα ήρθαν στην κηδία. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει τώρα να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί όπως και να ήταν», είπε σχετικά με τον άγνωστο οδηγό που παραβίασε το stop.

«Και να σκοτώσει και μια γάτα, πρέπει να παραδίνεται. Ό,τι και να είναι, είναι εγκληματίας», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Το τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη όταν το τζιπ του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει έτερο όχημα που παραβίασε το stop.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο νεαρών να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό