16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θα ξεπεράσει ο Εμπαπέ τον Ρονάλντο στη Ρεάλ; Το Football Manager έχει την απάντηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επρόκειτο να γίνει ο νέος «galactico» της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 25χρονο να έχει ήδη υπογράψει στη «Βασίλισσα» και να παίρνει ένα… τριψήφιο μπόνους υπογραφής. Ο Γάλλος σταρ θα ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή ως ελεύθερος, αλλά τα χρήματα που θα παραλάβει είναι εξωφρενικά πολλά.

Θα υπάρχουν αμέσως από εκείνον απαιτήσεις για αποτελέσματα, γκολ και τίτλους και η αλήθεια είναι πως ο Εμπαπέ έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Βέβαια, το «μέγεθος» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετικό από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο και το Football Manager εξέτασε στην πλατφόρμα του το πώς θα εξελιχθεί αυτή η κίνηση και το εάν μπορεί να ξεπεράσει τον «θρύλο» του Κριστιάνο Ρονάλντο με το κλαμπ.

Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου έκανε simulate την καριέρα του Εμπαπέ στους Μαδριλένους και προέβλεψε πως θα κατακτήσει μαζί της τα… πάντα. Συγκεκριμένα, ο απολογισμός αναγράφει 247 γκολ σε 511 συμμετοχές, κάτι που θα τον τοποθετούσε στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Ραούλ, Αλφρέντο Ντι Στέφανο και Σαντιγιάνα είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που δεν θα είχε ξεπεράσει. Ταυτόχρονα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βιντεοπαιχνίδι εκτίμησε πως θα κατακτήσει 9 Πρωταθλήματα Ισπανίας (!), 5 Κύπελλα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ παράλληλα 2 φορές το Champions League και 1 φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αυτό θα σήμαινε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανέβαινε στα 16 Champions League στην ιστορία της, με τον Εμπαπέ στο ίδιο διάστημα να βραβεύεται και 3 φορές ως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και να παίρνει σπίτι του την «Χρυσή Μπάλα». Είτε αυτά ακούγονται λίγα, είτε πολλά σε κάποιον, το μόνο δεδομένο είναι πως αν πραγματικά πετύχει κάτι παρόμοιο, τότε θα θεωρηθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό