19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό ή στο MLS’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΝΤΕΡ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
14.11.2023 | 21:12

Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 6 Μαΐου 2022
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στην Ίντερ ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει σύντομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί είτε στο Μεξικό ή στις ΗΠΑ.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν επιτυχημένος στην πρώτη θητεία του στην Ίντερ κατακτώντας μαζί της Κύπελλο και Σούπερ Καπ και αυτό έπαιξε ρόλο στο να επιστρέψει στο “Μεάτσα”, με τους νερατζούρι να τον εμπιστεύονται στην αρχή της σεζόν για να πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Μάρκους Τουράμ.

Μέχρι στιγμής ο Χιλιανός φορ μετράει 1 γκολ σε εννέα συμμετοχές του με τους νερατζούρι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πάντως σε συνέντευξή του πως θα του άρεσε να δοκιμάσει σύντομα μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, παίζοντας είτε στο Μεξικό είτε στις ΗΠΑ.

“Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό, τις προάλλες μιλούσαν με έναν φίλο και η αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα αυτό μου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Υπάρχουν εκεί ομάδες με ενθουσιασμό.

Γνωρίζω αρκετές ομάδες όπως η Πατσούκα, η Αμέρικα. Μου αρέσει η Αμερικά για τους οπαδούς της, για το πώς είναι, για το γεγονός πως είναι στην πρωτεύουσα και για αυτά που μου έχει πει ο Ντιέγκο Βαλντές”, τόνισε ο Σάντσες “TUDN Mexico”, για να προσθέσει:

“Θα μου άρεσε να δοκιμάσω μία άλλη κουλτούρα, μιά άλλη γλώσσα, θα ήθελα να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου και να ζήσω στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο Champions League με την Ίντερ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό