17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Θα κυκλοφορήσει τελικά τον προσεχή Μάρτιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον περασμένο Ιούνιο είχαμε να μάθουμε κάτι καινούργιο για το πολυαναμενόμενο remake του System Shock και να που έχουμε νέα ενημέρωση από την δημιουργό Nightdive Studios στην σελίδα του παιχνιδιού στην πλατφόρμα Kickstarter.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ανάπτυξης και θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το System Shock remake σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5 τον προσεχή Μάρτιο 2023. Στη συνέχεια αναλύει λεπτομερώς αλλαγές που έχουν γίνει στα εφέ, τις λειτουργίες, τα γραφικά κλπ. που μπορείτε να δείτε εδώ.

Αρκετοί έχετε επισημάνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνουμε παράθυρο κυκλοφορίας για το System Shock remake, αλλά αυτή τη φορά έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο στόχος και η κλίμακα του project εξελίχθηκαν δραματικά στην πορεία, ενώ η συμμετοχή της Prime Matter μας έδωσε την ευκαιρία να εστιάσουμε σε σημαντικές βελτιώσεις, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και υποστήριξη περισσότερων γλωσσών.

Σε ό,τι αφορά το System Shock 3, η Nightdive Studios ξεκαθαρίζει πως είναι καθαρά στο χέρι της Tencent να αποφασίσει αν θα υλοποιηθεί τελικά το sequel, ενώ υπενθυμίζει πως η ίδια έχει μόνο τα δικαιώματα των πρώτων δύο τίτλων (λέτε να δούμε και remake του System Shock 2;).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό