25.6 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Θα είμαι ο προπονητής της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ απομένει πλέον για να επιβεβαιωθεί η άφιξη του διαδόχου του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδα από την νέα αγωνιστική περίοδο.

🚨🔴 Arne Slot formally signs his contract as new Liverpool head coach today, all documents are in place.

The official announcement will follow with #LFC desired timing.

Work permit still pending for some of his staff members and then it will be all sealed. pic.twitter.com/246v1kWIIG

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 17, 2024

Ο λόγος φυσικά για τον Άρνε Σλοτ ο οποίος, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ, ενώ έχει υπάρξει και οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Φέγενορντ για το ποσό που θα κατατεθεί στην ολλανδική ομάδα.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω, θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σλοτ ο νέος προπονητής των «ρεντς», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Φέγενορντ έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας πως ο 45χρονος τεχνικός κλείνει τον κύκλο του στον σύλλογο του Ρότερνταμ.

Ποιος είναι ο Άρνε Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ είναι ο νυν προπονητής της Φέγενορντ, με την οποία έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία 3 χρόνια και έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ πέρασε μία σεζόν στην Άλκμααρ (2019/20) προτού απολυθεί, καθώς συζητούσε με τη Φέγενορντ. Υπέγραψε στην ομάδα του Ρότερνταμ το 2020 και στην πρώτη του χρονιά στην άκρη του πάγκο οδήγησε την ομάδα στον τελικό του νεοσύσταστου Conference League, όπου ηττήθηκε από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Άρνε Σλοτ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας πέρυσι με τη Φέγενορντ και παράλληλα πήρε και το Κύπελλο Ολλανδίας απέναντι στη Ναϊμέγκεν, ενώ πριν αρκετές εβδομάδες είδε τους παίκτες να διαλύουν με 6-0 τον Άγιαξ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό