27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

«Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι μαγική βραδιά έζησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, όχι μόνο στο Καραϊσκάκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν την Άστον Βίλα για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League (4-2 το πρώτο ματς) και κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Πρώτη φορά στην ιστορία τους που είναι σε τελικό στην Ευρώπη και κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα τέλεια κόντρα στο σύνολο του Ουνάι Έμερι και με μπροστάρη τον ασταμάτητο Ελ Κααμπί, έκανε το 2/2 με την αγγλική ομάδα. Η ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο ήταν μοναδική και οι «ερυθρόλευκοι» πήρανε το απαραίτητο boost που ψάχνανε, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια μετά το ματς, στήθηκε ένα πάρτι, για το μοναδικό αυτό επίτευγμα της ελληνικής ομάδας.

Ένας παίκτης που… έκοβε και έραβε κατά τη διάρκεια του ματς, είναι ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος έχει κάνει «μαγικές» εμφανίσεις από τότε που ήρθε στον Πειραιά και οι φίλοι του Ολυμπιακού τον έχουν λατρέψει από τις πρώτες του μέρες στη χώρα μας. Ο ίδιος, μίλησε στο flash.gr για την ιστορική πρόκριση της ομάδας στον τελικό, τη στήριξη που δέχεται από τον κόσμο, αλλά και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσικίνιο στο flash.gr

«Νιώθουμε τέλεια, γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενοι όλοι και αυτό δεν κρύβεται. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, καθώς όπως έχω ξαναπεί, το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι και αυτό σαν τελικός. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε αποθεραπεία και να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα όμως στις 29 Μαΐου έχουμε τον σπουδαίο τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα και θα τα δώσουμε εκεί όλα για την κατάκτηση του τροπαίου».

flash.gr
Για το γεγονός ότι τον έχουν εκτιμήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή:

«Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμένα. Θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Σε κάθε παιχνίδι και κάθε λεπτό που αγωνίζομαι. Είναι καλύτερα που ήρθα τον χειμώνα στην ομάδα και δεν περιμέναμε μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι καλά εδώ και χαρούμενος. Είναι εξαιρετικός ο σύλλογος, πήρα τη σωστή επιλογή και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

Το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας: 

«Δεν έχουμε μπροστά μας μόνο τον ευρωπαϊκό τελικό. Έχουμε και τρεις τελικούς στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Με αυτούς στο πλευρό μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό