21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θα διαθέτει την ισχύ των Xbox One και PS4;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μία ένδειξη ότι η Nintendo εργάζεται όντως πυρετωδώς επάνω στην ανάπτυξη του Nintendo Switch 2, παρά τις συνεχόμενες δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας πως παραμένουν αφοσιωμένοι στην τρέχουσα γενιά της παιχνιδοκονσόλας.

Πριν από μερικές ημέρες είχε έρθει στην δημοσιότητα η είδηση από πολλές διαφορετικές πηγές πως έδειξε ορισμένα tech demos σε developers στο πλαίσιο της Gamescom 2023, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ανοίχτηκε σε κάποιον εξωτερικό developer για την επόμενη γενιά του Nintendo Switch.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα The Verge, στα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα από την δίκη της Microsoft με την FTC για την επικείμενη εξαγορά της Activision Blizzard (σ.σ. απ’ όπου είχαμε τεράστια διαρροή για το μέλλον του Xbox και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τις σκέψεις εξαγοράς της Nintendo), ο CEO της Activision Blizzard είχε συζήτηση με στελέχη της Nintendo για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός νέου συστήματος με κωδική ονομασία Switch NG.

Στα emails που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές στα τέλη του 2022 αναφέρεται ότι το Switch NG (Next Generation προφανώς) θα προσφέρει απόδοση εφάμιλλη αυτής των Xbox One και PS4, με τον Bobby Kotick να αποκρίνεται πως θα μπορούσαν (σ.σ. η Activision Blizzard) να δημιουργήσουν «κάτι συναρπαστικό» για τη νέα παιχνιδοκνσόλα, υπό την προϋπόθεση πως θα έχουν έγκαιρα πρόσβαση στο νέο hardware.

Από προηγούμενες φήμες – διαρροές έχει ακουστεί πως το Nintendo Switch 2 θα διαθέτει οθόνη LCD (αντί για OLED), 12GB μνήμη RAM (τριπλάσια από αυτήν του original και μεγαλύτερη από το Xbox Series S που διαθέτει 10GB), θα υποστηρίζει τα cartridges του original και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό