20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θα γελούσα με το black χιούμορ του Κ. Μητσοτάκη, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε

Ειδήσεις Ελλάδα

Βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού, ο οποίος από το βήμα της Βουλής σχολίασε την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%».

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειρωνεύτηκε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο όπου περιγράφεται η αύξηση των τιμών. Στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης συγκρίνει επίσης τον κατώτατο μισθό σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, αλλά και την τιμή του στοματικού διαλύματος στις ίδιες χώρες. «Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%.Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες.Δείτε το βίντεο μαζί μου! pic.twitter.com/8wzpeoii4g

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 22, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό