20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θα γίνει αγώνας υψηλού επιπέδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε με καλά λόγια για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας ενθυμούμενος την πολύ δύσκολη νίκη των Γάλλων εντός έδρας στον πρώτο γύρο, με πέναλτι και αποβολή, ενώ παραδέχθηκε ότι σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Όλα αυτά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα στην OPAP Arena (21/11, 21:45), με τον οποίο οι δύο ομάδες περατώνουν τη διαδρομή τους στην προκριματική φάση του EURO 2024.

«Στο επιθετικό κομμάτι, υπάρχει καλή επιθετικότητα. Κερδίσαμε μόνο 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Το ελληνικό κοινό θα είναι πίσω τους. Ετοιμάζεται τον Μάρτιο, γι’ αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ένας αγώνας υψηλού επιπέδου», θυμήθηκε.

Ερωτηθείς για το «απόλυτο», καθώς οι «Μπλε» έχουν μέχρι τώρα επτά νίκες σε επτά αγώνες, ο Ντεσάν απάντησε: «Αυτό δεν είναι το Grand Slam του ράγκμπι. Θα παίξουμε για να νικήσουμε αλλά αυτό δεν θα μας δώσει ιδιαίτερες εγγυήσεις. Το να βρούμε μοχλούς είναι σημαντικό, αλλά είναι αυτό. Θέλουμε να παραμείνουμε άψογοι».

Όσο για τη διαχείριση του χρόνου παιχνιδιού; «Έχω οκτώ παίκτες που παίζουν την Παρασκευή το βράδυ. Οπότε, αν λάβω όλα τα στοιχεία υπόψη θα βάλω αύριο να παίξει το τεχνικό επιτελείο. Μπορούμε να είμαστε πολύ καλοί, να μην κουραζόμαστε και στο τέλος να έχουμε πρόβλημα. Είναι πολλά στοιχεία, τα λαμβάνω υπόψη μου όσο γίνεται, θα μοιράσω και τους χρόνους με τις πέντε αλλαγές».

Ο Ντεσάν αποκάλυψε ότι «ο Μπρις Σαμπά θα είναι τερματοφύλακας», είπε ότι «ο Γκριεζμάν θα παίξει ακόμα κι αν είναι για 30 δευτερόλεπτα, θα τον κάνω να συνεχίσει το σερί του», παραδέχθηκε ότι «σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα» και διαβεβαίωσε ότι αρχηγός θα είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, λέγοντας ότι «είναι προγραμματισμένο».

Για την έλλειψη κινήτρου είχε αντίθετη άποψη, υπογραμμίζοντας: «Όταν σεβόμαστε τον αντίπαλο πηγαίνουμε μέχρι το τέλος και σκοράρουμε όταν έχουμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο. Μετά μπορούμε να τα καταφέρουμε και κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αύριο, η πρόκληση για την Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ. Αλλά παραμένει διεθνής αγώνας, θα κριθούμε από αυτό που κάνουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό