31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Θα γίνεις μαμά; Αυτός είναι ο «προορισμός» που επιλέγουν για τον τοκετό οι γυναίκες στη χώρα μας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αλήθεια είναι όμως ότι, όπως κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έτσι και εσύ, έχεις ορισμένους προβληματισμούς. Θα έχεις την άνεση που χρειάζεσαι; Θα έχεις δίπλα σου έμπειρους επαγγελματίες που θα κάνουν ακόμη πιο όμορφο, εύκολο και απολύτως ασφαλή τον τοκετό σου; Ποιος θα σε καθοδηγήσει τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο; Με τον θηλασμό τι θα γίνει;

Η πιο όμορφη και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη εμπειρία της ζωής σου πλησιάζει. Σε μερικούς μήνες από σήμερα, θα φέρεις στον κόσμο το πρώτο σου μωράκι και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χαρά και τον ενθουσιασμού που αισθάνεσαι, στη σκέψη ότι θα γίνεις μαμά!

Η αλήθεια είναι όμως ότι, όπως κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έτσι και εσύ, έχεις ορισμένους προβληματισμούς. Θα έχεις την άνεση που χρειάζεσαι; Θα έχεις δίπλα σου έμπειρους επαγγελματίες που θα κάνουν ακόμη πιο όμορφο, εύκολο και απολύτως ασφαλή τον τοκετό σου; Ποιος θα σε καθοδηγήσει τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο; Με τον θηλασμό τι θα γίνει;

Όλες οι παραπάνω απορίες, που έχουν αρχίσει να κατακλύζουν ήδη το μυαλό σου, συνοψίζονται σε ένα βασικό ερώτημα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το πού θα αποφασίσεις να γεννήσεις το μωράκι σου!

Η σημασία της κατάλληλης επιλογής για τον τοκετό

Το να επιλέξεις σε ποιο νοσοκομείο θα φέρεις στον κόσμο το πρώτο σου παιδί, είναι μεγάλη υπόθεση. Διότι όχι μόνο θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα νιώθεις απολύτως άνετη, ήρεμη και ασφαλής κάθε στιγμή, αλλά την ίδια ώρα έχεις ανάγκη να γνωρίζεις ότι οι πρώτες ημέρες του παιδιού σου, θα είναι όσο πιο όμορφες και ωφέλιμες γίνεται.

Πώς θα αποφασίσεις, λοιπόν, πού θα γεννήσεις το μωράκι σου; Κάνοντας μία έρευνα για να βρεις ποιο είναι το νοσοκομείο που πληροί τα δικά σου κριτήρια και ποιος είναι ο κορυφαίος «προορισμός» που επιλέγουν για τον τοκετό τους οι γυναίκες στην Ελλάδα, δηλαδή το μαιευτήριο με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα.

Σε ό,τι αφορά στη χώρα μας, λοιπόν, υπάρχει ένα μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, είναι συνώνυμο με τη γέννηση του παιδιού, συνιστά «το Α και το Ω» για τη φροντίδα της γυναίκας -να σημειώσουμε απλώς ότι καταγράφει 10.000 τοκετούς ετησίως- και φέτος, συμπληρώνει 25 χρόνια αφοσίωσης, φροντίδας και εξειδίκευσης. Ο λόγος για το πολυβραβευμένο ΙΑΣΩ!

Οι βασικές προϋποθέσεις που θα καθορίσουν την απόφασή σου

Ποια είναι όμως, τα βασικά κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την πλέον σημαντική απόφαση για τον τοκετό σου; Μία ματιά σε όλα όσα προσφέρει, αρκεί για να καταλάβεις τους λόγους για τους οποίους το ΙΑΣΩ αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή των γυναικών που γίνονται μητέρες.

Ιδού, λοιπόν, μερικές απαραίτητες προϋποθέσεις που αξίζει να πληροί το μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο στο οποίο θα φέρεις στον κόσμο το μωρό σου και ανακαλύψαμε στο ΙΑΣΩ.

#1 Ασφάλεια και ηρεμία κάθε στιγμή: Τι χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μία γυναίκα που γίνεται μητέρα; Μα φυσικά, ασφάλεια. Θέλει να γνωρίζει πως ο τοκετός θα λάβει χώρα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και πως θα έχει δίπλα της, κάθε στιγμή, κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, από μαιευτήρες-γυναικολόγους μέχρι αναισθησιολόγους, νεογνολόγους, παιδίατρους και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα φροντίσουν για την απόλυτη ασφάλεια και την ιατρική φροντίδα τόσο της ίδιας, όσο και του μωρού της. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, λοιπόν, θα ανακαλύψει τώρα μία γυναίκα στο ΙΑΣΩ, το οποίο συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 μαιευτήρες-γυναικολόγους και διαθέτει τη μεγαλύτερη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών στην Ευρώπη!

#2 Μία μοναδική εμπειρία τοκετού: Όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα θυμάσαι την ημέρα της γέννησης του παιδιού σου ως την πιο σημαντική της ζωής σου. Εύλογα, λοιπόν, θέλεις να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Και για να συμβεί αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ο τοκετός θα λάβει χώρα σε έναν «προορισμό» ο οποίος θα διακρίνεται για την καινοτομία, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει και τον σύγχρονο, τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό του. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την εμπειρία του ιατρικού προσωπικού και με ΜΑΙΑγάπη από τις εξειδικευμένες μαίες, που θα είναι δίπλα σου από την εγκυμοσύνη μέχρι την επιστροφή σου με το μωρό στο σπίτι, θα βρεις στο ΙΑΣΩ.

#3 Όταν η άνεση και η πολυτέλεια έρχονται σε πρώτο πλάνο: Αν ρωτήσεις μία νέα μαμά, τι ήταν αυτό που έκανε το ξεκίνημα του «ταξιδιού» της μητρότητας για εκείνη ακόμη πιο ξεχωριστό, πιθανότατα θα σου πει πως η άνεση ήταν η παράμετρος που έκανε τη διαφορά στον τοκετό της. Βλέπεις, τα πράγματα γίνονται πιο όμορφα, όταν τις ημέρες και τις στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση του παιδιού, τις περνάς σε χώρους άνετους και καλαίσθητους και σε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος που όσες μανούλες έχουν επιλέξει το ΙΑΣΩ, λένε πως η εμπειρία τοκετού σε αυτό ήταν μοναδική!

Σκέψου απλώς ότι η αίθουσα τοκετών του νοσοκομείο, διαθέτει μεταξύ άλλων 17 πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα δωμάτια ασφαλούς παρακολούθησης των επιτόκων, καθώς και ένα δωμάτιο για τοκετό στο νερό! Σύντομα, μάλιστα, στο ΙΑΣΩ θα δημιουργηθούν και νέες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής, χώροι που θα χαρακτηρίζονται από μία αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί. Βλέπεις, με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και οικείου περιβάλλοντος, που θα εκφράζει παράλληλα την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, το ΙΑΣΩ ετοιμάζει τώρα υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις νοσηλείας, σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, όπως τα Aman Resorts, Nammos Dubai και Accor!

#4 Η οργάνωση του δικού σου birth plan: Τέλος, ένας ακόμη βασικός λόγος που το ΙΑΣΩ αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή των γυναικών, σχετίζεται επίσης και με το γεγονός ότι δίνει σε κάθε μητέρα τη δυνατότητα να δημιουργήσει το birth plan, όπως το έχει ονειρευτεί, πάντα φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα της. Και αυτό το birth plan δεν αφορά μόνο στις ώρες του τοκετού, αλλά πηγαίνει πίσω ή και μετά τη γέννηση του μωρού. Σκέψου απλώς ότι μπορείς να χρησιμοποιείς birth stools, όπως μπάλες pilates, ώστε να χαλαρώσεις και να εξελιχθεί ακόμη πιο ομαλά ο τοκετός σου, ότι έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις online pre και after birth σεμινάρια από τις εξειδικευμένες μαίες του ΙΑΣΩ ή πως μπορείς να κάνεις online pilates για εγκύους και μαμάδες, μέσα από το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με τη Μάντη Περσάκη. Τι άλλο να ζητήσεις;

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσεις, λοιπόν, γιατί το ΙΑΣΩ αποτελεί εδώ και 25 χρόνια τον κορυφαίο «προορισμό» για τη γέννηση του παιδιού και συνιστά το μαιευτήριο με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα μας και το μεγαλύτερο μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη. Από την άνεση, την ασφάλεια, το έμπειρο προσωπικό και τις υπερσύγχρονες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις, μέχρι τα μοναδικά προνόμια για το νεογέννητο και τα πολλά βραβεία. Η βράβευσή του ως το «Κορυφαίο Νοσοκομείο» καθώς και οι οκτώ επιπλέον Κορυφαίες Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2020, επιβεβαιώνουν το υψηλού επιπέδου έργο του και σου δείχνουν τον «δρόμο» για το πώς θα επιλέξεις και εσύ πού θα γεννήσεις το μωράκι σου!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό