18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Θα βάλω εγώ τις κάμερες και το τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την τοποθέτηση των καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ενόψει του Τελικού Κυπέλλου, αλλά ακόμη και να τοποθετηθεί το τουρνικέ που λείπει από το γήπεδο. Μέσα από δηλώσεις του στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι θα κάνει τα προβλεπόμενα και όσα χρειάζονται για να είναι το γήπεδο έτοιμο την μεγάλη ημέρα του τελικού.

Το γήπεδο του Πανθεσσαλικού, δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου, όπως είναι γνωστό. Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προσφέρθηκε να καλύψει εκείνος της ανάγκες που υπάρχουν καταβάλλοντας το απαιτούμενο ποσό το οποίο ανέρχεται στα περίπου 300.000 ευρώ, για την τοποθέτηση των καμερών και του τουρνικέ. 

intime

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3:

«Πρέπει επιτέλους ο τελικός του Κυπέλλου να είναι γιορτή. Είχαμε φτιάξει το γήπεδο σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA. Με τον νέο Νόμο χρειάζονται νέες κάμερες υψηλού επιπέδου και σε χώρους πέραν από εκεί που υπάρχουν. Γι’ αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις και πρέπει να αποκτήσει ένα νέο σύστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Δημοτική Αρχή θα το περάσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο και θα βάλει τις κάμερες και μάλιστα ένα τουρνικέ που λείπει.

Από πλευράς λοιπόν μέτρων ασφαλείας και όρων που θέτει η Νομοθεσία θα τηρηθεί κατά γράμμα και θα πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι ένα γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών και πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις. Έχουμε πενήντα μέρες στη διάθεσή μας και θα το έχουμε έτοιμο. Εδώ όμως δεν είναι αυτό το θέμα. ΤΟ Ολυμπιακό Στάδιο έχει κάμερες; Δεν έχει. Το κόστος είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το κόστος είναι 300.000 ευρώ. Θα γίνει γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Η Αστυνομική Διεύθυνση έδωσε άδεια για την παρουσία 12-13 χιλιάδων φιλάθλων. Άποψη μου είναι ότι μπορεί να είναι και 15.000 αλλά η Αστυνομία θα αποφασίσει. Πάντως το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τις 18 Μαΐου βάσει των προδιαγραφών του νέου αθλητικού Νόμου», είπε. χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό