19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Θα αναζητούσα μια θέση στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, θα τον έκανα… σκουπίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η Βίκυ Καγιά έκανε σουξέ στο Shopping Star, επειδή μας την επέβαλλαν, παίζοντάς την συνεχώς»

Για την διαφωνία του για την παρουσίαση του «My Style Rocks» από την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έκανε αυστηρή κριτική και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εξήγησε γιατί θα ήθελε να είναι στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.

«Το My Style Rocks κατήντησε να είναι ριάλιτι. Δεν με αφορά να κάνω τον κριτή σε τέτοιο πρόγραμμα. Για να πάω σε ένα πρόγραμμα μόδας, θα πρέπει να είναι στα δικά μου στεγανά και να μεταλαμπαδεύσω αυτό που έχω μάθει. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα editorial κάποιας φοράς, σε ένα περιοδικό που κάνει editorial. Έχω δει 1-2 εικόνες της και αυτές είναι ολόγυμνη. Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλει τα κορίτσια του My Style Rocks να βγαίνουν γυμνά σαν εκείνη, για να θεωρεί σωστή την εμφάνισή τους», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γιατί τους ενοχλεί, αν οι συμμετέχουσες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, όταν φαίνεται πως έχει κάνει και η Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι η Σοφία Χατζηπαντελή να μην έχει κάνει πλαστικές, γιατί είναι ένα νέο κορίτσι. Ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολογεί συνέχεια με “1” τις συμμετέχουσες. Στη θέση του ή θα τις άλλαζα ή θα έφευγα από το παιχνίδι. Για να δίνουν τόσο χαμηλές βαθμολογίες στις παίκτριες του My Style Rocks, σημαίνει ότι είναι άχρηστο το υλικό. Τον Δημήτρη Σκουλό τον συμπαθώ, αλλά λέει όλο άκυρα αστεία. Το ντύσιμο της Κατερίνας Καραβάτου δεν είναι ωραίο. Τα αξεσουάρ που της φοράνε είναι γελοία. Την συμπαθώ αλλά είναι “άκαιρη” ως παρουσιάστρια», συμπλήρωσε.

Για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε, πως «μου λείπει η Έλενα Χριστοπούλου από το My Style Rocks, γιατί ήξερε τι να πει». «Δεν με πείθει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω ποια είναι η ταυτότητά της. Μου φαίνεται ότι θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση. Οι τηλεοπτικές μετακινήσεις της, μου δείχνουν μια τρελή ανασφάλεια. Η Βίκυ Καγιά έκανε σουξέ στο Shopping Star, επειδή μας την επέβαλλαν, παίζοντάς την συνεχώς».

Από τα «πυρά» του Λάκη Γαβαλά δεν γλίτωσε ούτε η Ελένη Φουρέιρα. «Έχει “βαρύνει” γενικότερα μετά τη μητρότητα η Ελένη Φουρέιρα, αλλά δεν είναι κακό αυτό το βάρος. Δεν μπορεί μία μάνα να χτυπιέται όλη την ώρα. Μόνο η Μπιγιονσέ είναι μια μάνα, που μπορεί να χτυπιέται τόσο καλά», δήλωσε ο σχεδιαστης. Για τον τράπερ Light είπε ότι «έχω υπερασπιστεί την trap μουσική, όπως παλαιότερα υπερασπιζόμουν το “βαπόρι από την Περσία”. Νιώθω ότι οι σημερινοί trappers είναι συγγενείς του Μπέου».

«Θα αναζητούσα μια θέση στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, θα τον έκανα… σκουπίδι», ανέφερε κλείνοντας με χιουμοριστική διάθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό