21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θαρραλέα οδηγός στην Ταϊλάνδη έβγαλε βόλτα το… λιοντάρι της με Bentley ()

Ειδήσεις Ελλάδα

H αστυνομία στην Ταϊλάνδη συνέλαβε μια γυναίκα της οποίας το κατοικίδιο λιοντάρι φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στους δρόμους της Πατάγια.

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα social media δείχνει ένα μικρό λιονταράκι να κάθεται στο πίσω μέρος μιας λευκής και ανοιχτής Bentley. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το βίντεο, το οποίο είχε πάνω από 2,6 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Αν και δεν είναι παράνομο να κατέχει κανείς ένα λιοντάρι στην Ταϊλάνδη, πρέπει να είναι επίσημα καταχωρημένο στα αρχεία του κράτους.

Στην ιδιοκτήτρια απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση της νομοθεσίας περί ζώων και για «κατοχή προστατευόμενης άγριας ζωής χωρίς άδεια», ανακοίνωσε το κεντρικό γραφείο ερευνών στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, μπορεί να της επιβληθεί πρόστιμο έως 100.000 μπατ (2.500 ευρώ) και να αντιμετωπίσει ένα χρόνο φυλάκιση.

Η Sawangjit είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε το λιοντάρι από μια άλλη γυναίκα για 250.000 μπατ, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει επίσημο έγγραφο παράδοσης λόγω ανεπαρκών πληροφοριών σχετικά με το φύλο του λιονταριού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό