22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θήκη παρουσιάζει μεγαλύτερο camera module και συνολικό πάχος συσκευής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα σειρά iPhone 13 ετοιμάζεται να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα (iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max). Θήκες και αξεσουάρ που θα πωλούνται παράλληλα με την κυκλοφορία των κινητών είναι ήδη έτοιμα και ήδη ξεκίνησαν οι “διαρροές”. Μια από αυτές είναι θήκη για το iPhone 13 Pro η οποία συνοδεύεται από μετρήσεις για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τις διαφορές της σειράς iPhone 12 με την επερχόμενη σειρά 13.

Από αυτή τη διαρροή μαθαίνουμε ότι το κάμερα module της νέας σειράς iPhone 13 θα είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα iPhone 12. Διαφορά βλέπουμε ότι θα έχουν όλα τα νέα μοντέλα με το κάμερα module του iPhone 13 mini να έχει διαγώνιμο 8.1% μεγαλύτερη από το 12 Mini, ενώ ακόμα μεγαλύτερο θα είναι αυτό των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

Η διαφορά αυτή λογικά οφείλεται τόσο στους διαφορετικούς αισθητήρες που λογικό είναι να έχουν τα νέα μοντέλα όσο και στον “μηχανισμό” της τεχνολογίας Sensor-Shift που θα έρθει να αντικαταστήσει(;) την τεχνολογία Optical Image Stabilization (OIS) με σκοπό να αναβαθμίσει την ποιότητα σταθεροποίησης της εικόνας κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο με την κάμερα των iPhone 13 (δεν γνωρίζουμε αν όλα τα μοντέλα θα ενσωματώνουν αυτή την τεχνολογία).

Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης των iPhone 13, που πλέον θα αγγίζει τα 120Hz (ProMotion) θα πρέπει να “ευθύνεται” μαζί και με τις μεγαλύτερες μπαταρίες για το αυξημένο πάχος των νέων μοντέλων σε σχέση με την τωρινή σειρά 12. Συγκεκριμένα το iPhone 13 Pro Max αναμένεται να είναι το πρώτο iPhone με μπαταρία χωρητικότητας μεγαλύτερη από 4.000 mAh και συγκεκριμένα 4.352 mAh. Αυξημένη χωρητικότητα περιμένουμε να έχουν και τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone 13.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό