22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό, αλλά ο πρόεδρος ζητάει να ανανεώσω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φάση και θέλει με τον Κάρλος Καρβαλιάλ πλέον στον πάγκο του, να μπορέσει να ανακάμψει και να φτιάξει την αγωνιστική του κατάσταση. Οι Πειραιώτες προέρχονται από ισοπαλία στο Περιστέρι και ήττα στη Λαμία, δείχνοντας ότι αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα αγωνιστικά.

Ο Μαντί Καμαρά, που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, βάζει… φωτιές σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο μέσος από τη Γουινέα, μίλησε στη «imedias» και ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο προκειμένου να πάει να παίξει στη Νότιγχαμ.

Ο Καμαρά ωστόσο, ανέφερε ότι έχει λάβει προσφορές από άλλους συλλόγους και θα ήθελε να γίνει μέλος σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ, προκειμένου να κάνει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

Διαβάστε όσα είπε ο Μαντί Καμαρά:

«Έχω προσφορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να επεκτείνω το συμβόλαιό μου και να με πουλήσει στο κλαμπ του στη Νότιγχαμ για να είμαι πάντα στο κανάλι του. Αλλά του απάντησα όχι. Θέλω να συνεχίσω σε ένα άλλο πρότζεκτ. Επειδή έχουν περάσει τρία χρόνια, απλώς με εμποδίζουν να φύγω. Ακόμα και όταν ήμουν στη Ρόμα με έκαναν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Οπότε είναι πλέον στο χέρι μου να φύγω ελεύθερος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό