22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θέλουμε μια Περιφέρεια με διαφάνεια που δίνει λύσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές του με τους πολίτες.

«Θέλουμε μια Περιφέρεια που είναι ανοικτή και διαφανής, που προσφέρει λύσεις στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών. Δεν επιθυμούμε μια Περιφέρεια που εξυπηρετεί μόνο τους λίγους και τους προνομιούχους, αποκλείοντας τους πολίτες και διακρίνοντάς τους σε εκλεκτούς και αποκλεισμένους. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος», υπογραμμίζει ο Κώστας Καρπέτας στις συναντήσεις που έχει με τους πολίτες κατά τη διάρκεια των περιοδειών του, όπου αναλύει τις προτάσεις και τις θέσεις της παράταξης για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Ελλάδας. 

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μετά την επιτυχημένη του ομιλία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στο Αγρίνιο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού στην Αιτωλοακαρνανία, τη λαϊκή αγορά του Αγρινίου και στη συνέχεια περιόδευσε στο Θέρμο. 

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 452η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. 

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, ο Κώστας Καρπέτας επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, όπου συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού στην Αχαΐα, περιόδευσε στην πόλη των Καλαβρύτων, στην Κλειτορία, στη Δάφνη, στα Τριπόταμα και στο Πάος. 

Την  Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συνοδευόμενους από υποψηφίους του συνδυασμού της Ηλείας, επισκέφθηκε τα Κρέστενα, τη Ζαχάρω, την Ανδραβίδα και το Τραγανό.

Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική ομιλία στην Πάτρα 

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα θα διεξαχθεί η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστα Καρπέτα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό