21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες ως αντί-Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να φορέσει τα «πράσινα» και να ενισχύσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, αποφάσισε να αφήσει το τουρκικό πρωτάθλημα και την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του.

Όπως είναι λογικό, ο σύλλογος από την Τραπεζούντα θα ψάξει για έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον «Μπάκα» και θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι. Σύμφωνα με τη «Fanatik», ένας παίκτης που θα απασχολήσει έντονα την Τραμπζονσπόρ, είναι ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός είχε έρθει τη σεζόν 2022-2023 στον Ολυμπιακό και το πρώτο μισό της σεζόν είχε καταφέρει να κάνει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια. Ωστόσο, με την απόδοσή του να είναι σε πτώση, αλλά και τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν, είχε «αναγκάσει» τους Πειραιώτες να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Χάμες έκτοτε, πήγε στη Λατινική Αμερική και τη Σάο Πάολο, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα. Η Τραμπζονσπόρ φαίνεται πως θέλει να τον κάνει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να έχει συμβόλαιο με τη Σάο Πάολο μέχρι το 2025.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό