18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θέατρο Βράχων: Πού μπορούμε να πάμε μετά από συναυλία ή θεατρική παράσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε πολλές ακόμα θεατρικές και μουσικές βραδιές στο Θέατρο Βράχων. Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε 6 μαγαζιά που μπορείτε να συνδυάσετε με την επίσκεψη σας στο Θέατρο
 

Τα δρώμενα κάτω από την σκιά των Βράχων στον Βύρωνα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του καλοκαιριού στην Αθήνα. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένους καλλιτέχνες, μουσική και θέατρο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ), όλα δείχνουν ότι το Θέατρο Βράχων θα αποτελέσει έναν hot προορισμό όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Έτσι, εμείς σας προτείνουμε 6 ιδανικά μαγαζιά στον Βύρωνα για βραδινές περιπλανήσεις μετά (ή και πριν) από κάθε συναυλία ή παράσταση στο Θέατρο Βράχων.

Ένα καφέ-bar, γεμάτο pastel χρώματα, vintage αισθητική και ήχους που τείνουν προς την jazz και soul μουσική, η PastaFlora είναι η ιδανική έξοδος για ποτό, φαγητό και χαλάρωση στη γειτονιά του Βύρωνα. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ποτών, από κοκτέιλ μέχρι ρακόμελα, λαχταριστά γλυκά (προφανώς τη φημισμένη pasta flora σε διάφορες γεύσεις) και μοναδικά πιάτα σε προσιτές τιμές. Το μαγαζί ξεχωρίζει επίσης για το καταπληκτικό brunch που προσφέρει κάθε Κυριακή (μέχρι τις 16.00). Ακόμα, η PastaFlora έχει φιλοξενήσει ανά διαστήματα ενδιαφέροντα live και δυνατά party. Ένα μαγαζί με δική του ταυτότητα στην καρδιά του Βύρωνα που σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει μετά από μια ψυχαγωγική εμπειρία στο Θέατρο Βράχων.

Βρίσκεται στη Φρυγίας 11, στον Βύρωνα.Τηλέφωνο: 21 3031 4568 

Ο Πεζόδρομος αποτελεί μια χαλαρή και δροσερή πρόταση στο Βύρωνα, σερβίροντας καλό καφέ, ευφάνταστα cocktails και όμορφο design,με το ξύλινο εσωτερικό του και τους ζωγραφισμένους τοίχους. Το κλίμα είναι πάντα ευχάριστο, σε άνετο χώρο, λίγους δρόμους μετά το Θέατρο βράχων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της περιοχής.

Βρίσκεται στη Σεβαστείας 4, στον Βύρωνα.Τηλέφωνο: 21 0765 7590 

monopoli.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό