19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θάλεια Ματίκα: Τα μοναδικά στιγμιότυπα με την κόρη της, Νάγια στις διακοπές τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάσος Ιορδανίδης λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Η γη της ελιάς απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά του και μας χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα, όπως αυτά με την γυναίκα του και την κόρη του, Νάγια που έπαιζαν μέσα στη θάλασσα αλλά και μετά στην ξαπλώστρα που μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της η Θάλεια είχε πει:”Η σχέση μου με τον Τάσο είναι σίγουρα ανώτερη από όλες τις σχέσεις. Γενικά, είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Αυτό είναι το λαχείο της ζωής μου.”

Όσο για την απόκτηση τρίτου παιδιού η ηθοποιός έχει πει: “Όχι! Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία αυτή. Ήδη με δύο παιδιά και με τις συνθήκες της ζωής δεν είναι εύκολο. Γιατί δεν ήμουν και τόσο νέα όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά. Αν και έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα, τη νιώθω την κούραση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τη νιώθω. Σκέφτομαι και τα χρόνια που έρχονται, γιατί κάθε φορά νομίζεις ότι έχεις φτάσει σε ένα σημείο και όλες οι φίλες μου, που έχουν μεγαλύτερα παιδιά, μου λένε «καλά, περίμενε». Δεν θέλω να περιμένω άλλο».. Σκέφτομαι την εφηβεία. Υπολογίζω πόσο χρονών θα είμαι μέχρι να γίνουν 18. Αφού λέω: «Τάσο, κράτα δυνάμεις αν καταρρεύσω εγώ, πρέπει να είσαι εσύ”!

Δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα που τράβηξε ο Τάσος Ιορδανίδης με τις δυο γυναίκες της ζωής του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό