23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Volton Επίσημος Χορηγός Ενέργειας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volton, στηρίζοντας με συνέπεια και σταθερότητα τον ελληνικό αθλητισμό, ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας της με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), ως επίσημος χορηγός ενέργειας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Radisson Blu Park Hotel. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο κ. Διονύσης Τσίτος, Managing Director της Volton μαζί με μέλη της διοίκησης της εταιρείας, ο κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ και ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, κ. Τάκης Φύσσας.

Αυτή η συνεργασία, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η Volton, στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στη χώρα μας, καθώς οι αξίες που πρεσβεύει, εκείνες της προσπάθειας, της αφοσίωσης και της επιμονής, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της εταιρείας. 

Ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, Πρόεδρος, ΕΠΟ και κ. Διονύσης Τσίτος, Managing Director, Volton.

Ο Managing Director της Volton, κ. Διονύσης Τσίτος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε μια εταιρεία που στηρίζει τον Ελληνικό αθλητισμό και με κάθε ευκαιρία, βρισκόμαστε δίπλα στις κορυφαίες αθλητικές ομάδες και διοργανώσεις. Μετά από τη χορηγία μας σε έξι ομάδες της Superleague, ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων. Νοιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι που θα γίνουμε κομμάτι της σπουδαίας οικογένειας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και θα την στηρίξουμε στην πορεία της προς τις διεθνείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις».

Ο Διονύσης Τσίτος, Managing Director, Volton και ο κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, Εκτελεστικός Διευθυντής, ΕΠΟ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, δήλωσε για τη συνεργασία: «Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καλωσορίζω τη Volton, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ενέργειας, στους υποστηρικτές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ως επίσημο χορηγό ενέργειας. Με χαρά συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που αποδεδειγμένα στηρίζει τον αθλητισμό, έχουμε κοινές αξίες, στόχους και οράματα και θα μας δώσει την επιπλέον αναγκαία ενέργεια για μια σπουδαία αγωνιστική διάκριση». 

Ο κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης, Εκτελεστικός Διευθυντής, ΕΠΟ, η κ. Μαρία Γκούμα, Marketing & Commercial Director, ΕΠΟ, ο κ. Διονύσης Τσίτος, Managing Director, Volton, η κ. Κατερίνα Γκίνη, Marketing Communications Director, Volton και ο κ. Τάκης Φύσσας, Αθλητικ

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών και Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, κ. Τάκης Φύσσας, ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι πολύ με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από την πλευρά της Volton η Εθνική μας, γιατί είναι η Ομάδα όλων των Ελλήνων. Η δική μας γενιά έφτασε σε μεγάλες επιτυχίες γιατί υπήρχε ποιότητα και μέταλλο, χαρακτηριστικά που διαθέτει και η τωρινή γενιά. Θέλουμε λοιπόν να πετύχουμε και τώρα, αντιμετωπίζοντας αρχικά τη μεγάλη πρόκληση του Μαρτίου. Δεν επιθυμώ να επιβαρυνθείτε ως Volton με τη σκέψη αν είστε γούρικοι, γιατί εμείς νοιώθουμε σίγουροι ότι θα κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για την πρόκριση στο EURO και για περισσότερες επιτυχίες. Εύχομαι να έχουμε μια άριστη συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό