17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Volkswagen σταματά τις παραδόσεις του Golf 8 λόγω προβλήματος λογισμικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen είναι αντιμέτωπη ξανά με προβλήματα λογισμικού σε κάποιο μοντέλο της. Έτσι μετά τo ID.3, και το νέο Golf 8 αντιμετωπίζει προβλήματα στο λογισμικό του, με την γερμανική εταιρία να σταματά τις παραδόσεις του νέου Golf μέχρι να λύσει το πρόβλημα.
Σύμφωνα με το Der Spiegel, το πρόβλημα εντοπίζεται στο λογισμικό του συστήματος e-call, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά. Από το συγκεκριμένο πρόβλημα λογισμικού επηρεάζονται όλα τα Golf 8, με την Volkswagen να εργάζεται προκειμένου να προσφέρει το συντομότερο δυνατόν ενημέρωση που θα επιδιορθώνει το πρόβλημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το update θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν μήνα, μεταξύ 15 και 21 Ιουνίου.

Η Volkswagen αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα λογισμικού με το Golf 8, κάτι που δεν της επέτρεψε εντός του 2019 να κατασκευάσει 100.000 Golf 8 όπως ήταν ο αρχικός της προγραμματισμός. Η VW κατασκεύασε μόλις 8.400 νέα Golf το 2019.
Η παραγωγή του Golf θα συνεχιστεί στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Wolfsburg, με τα παραγόμενα αυτοκίνητα να σταθμεύονται στα πάρκινγκ του εργοστασίου, έτσι ώστε όταν γίνει διαθέσιμο το update του λογισμικού, οι μηχανικοί της εταιρίας να το εγκαταστήσουν.
Στις σχετικές ειδήσεις, ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Volkswagen, Jurgen Stackmann, σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως στο μέλλον, μετά το 2030, τα ονόματα Golf, Polo και Passat “είναι πιθανό πεθάνουν”, όταν η εταιρία προσφέρει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ο Stackmann είπε πως είναι βέβαιο πως θα υπάρξει 9η γενιά του Golf.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό