16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η Volkswagen αντικαθιστά το Worthersee με το GTI Coming Home στο Wolfsburg

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από 2 εβδομάδες ο δήμος της Αυστρίας που φιλοξενούσε στη λίμνη Worthersee το περίφημο meeting ιδιοκτητών VW, το GTI-Treffen, έκανε γνωστό πως δεν θα ξαναδιοργανώσει τη συνάντηση, αφού τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης που συμμετέχουν σε αυτό “δεν ευθυγραμμίζονται με τους περιβαλλοντικούς του στόχους”.
Η Volkswagen που στήριζε το meeting και κάθε χρόνο παρουσίαζε εκεί αρκετά πρωτότυπα, ανακοίνωσε σήμερα πως αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός νέου meeting, του GTI Coming Home, στο Wolfsburg, εκεί όπου βρίσκεται η έδρα και το κύριο εργοστάσιό της.

Το meeting θα πραγματοποιηθεί πρώτη φορά το 2024, κοντά στο εργοστάσιο της Volkswagen, και θα υποδεχτεί τους λάτρεις των σπορ μοντέλων της εταιρίας. Η Imelda Labbe, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen και υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και το after sales είπε:
Οι GTI οπαδοί μας GTI έχουν μεγάλη σημασία για τη Volkswagen και γι’ αυτό η συναναστροφή μαζί τους είναι πολύ αγαπητή σε εμάς, Για αυτόν τον λόγο, αφού δυστυχώς ακυρώθηκε η συνάντηση GTI στη λίμνη Worthersee, αποφασίσαμε πολύ γρήγορα να προσφέρουμε στην κοινότητα των GTI θαυμαστών στο Wolfsburg ένα νέο σπίτι για την εκδήλωση.
Κατά τον προγραμματισμό της εκδήλωσης, θέλουμε επίσης να λάβουμε υπόψη τις ιδέες των θαυμαστών, γιατί πάνω από όλα θα πρέπει να είναι μια συνάντηση για αυτούς. Αντίστοιχα, σίγουρα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μερικά highlights και εκπλήξεις την επόμενη χρονιά.
Εκτός από τις παρουσιάσεις αυτοκινήτων, τα θεάματα και τις συναντήσεις clubs, θα υπάρξουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους λάτρεις του GTI.

Οι περιοχές και οι υποδομές στο Wolfsburg προσφέρουν ιδανικές προϋποθέσεις για την υποδοχή μεγάλου αριθμού επισκεπτών με τα αυτοκίνητα τους. Με το σύνθημα “Coming Home”, η Volkswagen θα κάνει την τοποθεσία Wolfsburg το νέο σπίτι της κοινότητας των θαυμαστών του GTI.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό