16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Tesla έκανε δωρεάν τη φόρτιση στους Supercharger σταθμούς στην Ευρώπη για μια ημέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Tesla έκανε για σήμερα, 29 Αυγούστου, δωρεάν τη φόρτιση σε όλους τους Supercharger σταθμούς την Ευρώπη για τον εορτασμό των 10 χρόνων Supercharging στη Γηραιά Ήπειρο, με τον πρώτο να ανοίγει σαν σήμερα πριν μια δεκαετία στη Νορβηγία.
Το δίκτυο Supercharger της Tesla ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 11 χρόνια, καθώς η Tesla αποφάσισε να αναπτύξει τους δικούς της σταθμούς ταχείας φόρτισης DC, επειδή ουσιαστικά κανείς άλλος δεν είχε εκείνη τη στιγμή το δικό της ή σίγουρα δεν ήταν στην κλίμακα που χρειαζόταν η αυτοκινητοβιομηχανία για να υποστηρίξει τα αυτοκίνητα της.

Η Tesla ξεκίνησε αρχικά να αναπτύσσει σταθμούς σε τοπικό επίπεδο στις ΗΠΑ, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα συγκαταλεγόταν μεταξύ των χωρών στις οποίες ίσχυε η σχετική προσφορά, μαζί με τις Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Να θυμίσω ότι στη χώρα μας, η Tesla έχει σταθμούς Superchargers στην Αταλάντη (Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης), στην Αθήνα (εμπορικό κέντρo Golden Hall) και στον Ψαθόπυργο (Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό