24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Taylor Swift Καλλιτέχνης της Χρονιάς του Apple Music

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η Taylor Swift αναδείχθηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς από το Apple Music για το 2023, αφού έφτασε σε “νέο επίπεδο δημοφιλίας τη φετινή χρονιά”.

Η Swift κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ τον προηγούμενο μήνα με τίτλο “1989 (Taylor’s Version)”, ενώ πραγματοποιεί και περιοδεία. Μάλιστα, βγήκε και στο σινεμά η ταινία για την περιοδεία της. Σύμφωνα με την Apple, τους πρώτους δέκα μήνες του 2023, η Swift είχε 65 τραγούδια που έφτασαν στο Top 100 του Apple Music Global Daily, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

“Τιμή μου να είμαι ο Καλλιτέχνης της Χρονιάς του Apple Music”, δήλωσε η Swift. “Ευχαριστώ κάθε ένα από εσάς για το γεγονός ότι κάνατε αυτή τη χρονιά την πιο απίστευτη, χαρούμενη, γιορτινή χρονιά που υπήρξε ποτέ. Από το συνεχές streaming της μουσικής μέχρι το να την τραγουδάμε δυνατά μαζί στις συναυλίες, μέχρι τον ξέφρενο χορό στις κινηματογραφικές αίθουσες, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”

“Η επίδραση της Taylor Swift στη μουσική είναι απολύτως αδιαμφισβήτητη – όχι μόνο φέτος με το ρεκόρ, αλλά καθ’ όλη την καριέρα της”, δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος του Apple Music και των Beats. “Είναι μια καλλιτέχνης που καθορίζει τη γενιά και άλλαξε ριζικά τη μουσική βιομηχανία, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επίδρασή της θα είναι αισθητή για χρόνια ακόμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά της.”

Η Swift θα λάβει ένα βραβείο Apple Music με προσαρμοσμένο τσιπ σιλικόνης 12-ιντσών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό