23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Sonos εργάζεται σε νέα ηχεία Era υψηλής τεχνολογίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δημοφιλής εταιρεία ηχείων Sonos αναπτύσσει νέα έξυπνα ηχεία υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμένα για να ανταγωνιστούν τα HomePod και HomePod mini της Apple, σύμφωνα με το The Verge. Το Era 300 και το Era 100 θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν από τα μέσα του 2022.

Το Era 300 πολλαπλών κατευθύνσεων θα είναι το νέο ηχείο της Sonos, που θα διαθέτει υποστήριξη για Dolby Atmos και κομμάτια χωρικού ήχου. Θα προσφέρει “την πιο πλούσια πιστότητα από οποιοδήποτε άλλο ηχείο” στην ιστορία της Sonos, όπως αναφέρει το The Verge. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν σύνδεση USB-C, υποστήριξη Wi-Fi 6 και πιθανώς αναπαραγωγή Bluetooth.

Για το Era 100 είναι ελάχιστα πράγματα σωστά αλλά και τα δύο νέα ηχεία θα έχουν ανανεωμένο σχεδιασμό, αυτόματο συντονισμό και βελτιστοποίηση ήχου. Το Era 100 θα μπορούσε να αντικαταστήσει το πιο προσιτό Sonos One.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα ηχεία Era, ούτε έχουν διαρρεύσει τιμές. Ενδεικτικά το HomePod 2, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, κοστίζει $299 .

Η Sonos αναπτύσσει επίσης ένα ηχείο δεύτερης γενιάς “Move” που θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο, ενώ σχεδιάζει να εισέλθει σε μια νέα κατηγορία προϊόντων το 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό