16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Samsung υπόσχεται ταχύτερες ενημερώσεις με το Android 14

Ειδήσεις Ελλάδα

H Samsung έδειξε να καθυστερεί αρκετά με την ενημέρωση Android 13 και ήδη καταστρώνει τα πλάνα της ώστε να μην συμβεί κάτι ανάλογο και με το Android 14. O Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής smartphone δεν έχει καμία πρόθεση να επαναπαυθεί και τώρα σχεδιάζει να εμπλακεί σε μια μάχη με τον εαυτό του.

Η εταιρεία εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση Android 14 του επόμενου έτους ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι παρέδωσε το Android 13. Η Samsung λέει ότι σχεδιάζει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να παραδώσει τις ενημερώσεις Android 14 ακόμη πιο γρήγορα το 2023. Η εταιρεία καυχιέται για το πόσο γρήγορα έφτιαξε η ομάδα της το One UI 5 αφού η Google κυκλοφόρησε το Android 13 — πολύ πιο γρήγορα από άλλα Android OEM και ακόμη και από τις προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού της Samsung.

Η έγκαιρη και ταχεία κυκλοφορία των ενημερώσεων One UI 5 δείχνει πολλά για τη δέσμευση της Samsung να διατηρεί τις συσκευές της με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Ακόμα κι αν υπολείπεται ελαφρώς αυτού του στόχου για ταχύτερες ενημερώσεις Android 14, είναι δύσκολο να απογοητευτείτε με αυτές τις προσπάθειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό