17.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Samsung υποστηρίζει ότι Exynos 990 και Snapdragon 865 δεν έχουν διαφορές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα το δικό της high-end flagship SoC, Exynos 990 το οποίο βρίσκεται στα Galaxy S20 που κυκλοφορούν στην χώρα μας αρκετοί όμως είναι αυτοί που παραπονιούνται για την απόδοση του SoC σε σχέση με το Snapdragon 865 της Qualcomm. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Exynos SoC δεν έχει καμία απολύτως διαφορά όσον αφορά την απόδοση σε σχέση με το flagship SoC της Qualcomm.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Samsung είναι η μόνη εταιρεία η οποία ενσωματώνει στα flagship smartphone της δύο διαφορετικά SoC, ανάλογα με την περιοχή. Σύμφωνα με αποτελέσματα από διάφορες benchmark υπηρεσίες, το Exynos 990 βαθμολογείται χαμηλότερα από το Snapdragon 865. Η Samsung υποστηρίζει ότι τα δύο SoC ακολουθούν τα ίδια απαιτητικά πρότυπα και δοκιμές και μπορούν να παρέχουν την βέλτιστη απόδοση για όλη την ζωή τους smartphone.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν και κάποιες συγκρίσεις μεταξύ του Exynos 990 και του προηγούμενου SoC της Qualcomm, Snapdragon 855 και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το flagship SoC της Αμερικανικής εταιρείας είναι πιο αποδοτικό από τον Exynos.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Πιστεύετε ότι το Exynos 990 SoC δεν είναι το ίδιο αποδοτικό με το Snapdragon 865;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό