20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Samsung αποκαλύπτει το συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI [IFA 2023]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το νέο συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump στην IFA 2023 στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το μοντέλο βάζει τέλος στην ταλαιπωρία της μεταφοράς ρούχων από πλυντήριο σε στεγνωτήριο. Συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα πλύσης 25 κιλών με δυνατότητα στεγνώματος αντλίας θερμότητας 13 κιλών και υποστηρίζεται από έξυπνες λειτουργίες για μεγαλύτερη ευελιξία στους καταναλωτές.

«Ο πρώτος συνδυασμός πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ της Samsung με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump όχι μόνο διευκολύνει το πλύσιμο ρούχων παρέχοντας απρόσκοπτη μεταφορά φορτίου, αλλά εξοικονομεί επίσης χώρο», δήλωσε ο Junhwa Lee, EVP και Επικεφαλής της Ομάδας Εμπειρίας Πελατών. του κλάδου Digital Appliances Business στη Samsung Electronics. «Η εμπειρία πλυσίματος ρούχων μπορεί πλέον να είναι πιο ευχάριστη και πιο εύκολη, ενώ εξοικονομεί ενέργεια με τη λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy».

Το μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο στα σπίτια τους, καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από την εγκατάσταση δύο μηχανών, καθώς μπορεί να ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο πλύσης σε ένα μηχάνημα. Ο απλός και επίπεδος σχεδιασμός του BESPOKE συνδυάζεται αρμονικά με τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς και με κάθε άλλη συσκευή και έπιπλα.

Όταν οι καταναλωτές ξεκινούν το μηχάνημα, μπορούν να το ελέγχουν αναλυτικά και να επιλέξουν την πορεία πλύσης και στεγνώματος εύκολα μέσω της οθόνης LCD. Η οθόνη εμφανίζει επίσης ενημερωτικές αναφορές στο τέλος του κύκλου για αναφορά των χρηστών.

Με το AI Wash, το BESPOKE AI™ Washer & Dryer Combo ανιχνεύει το βάρος, το είδος του υφάσματος σε κάθε φορτίο και το συνεχές επίπεδο ρύπανσης με βάση τη θολότητα του νερού για βελτιστοποίηση της ποσότητας νερού και απορρυπαντικού. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, προσαρμόζει συνεχώς το χρόνο μουλιάσματος, ξεβγάλματος και στυψίματος για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος, η πόρτα ανοίγει αυτόματα. Το μηχάνημα διαθέτει σύστημα αυτόματου καθαρισμού εναλλάκτη θερμότητας που διατηρεί αποτελεσματικά την ποιότητα του στεγνώματος. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy, προσφέροντας έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό