17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η realme αντιγράφει το Dynamic Island της Apple στο νέο C55 smartphone

Ειδήσεις Ελλάδα

Ίδιος μηχανισμός ειδοποιήσεων στο επάνω μέρος της οθόνης.

Το Dynamic Island που έχει παρουσιάσει η Apple για τις ειδοποιήσεις στο επάνω μέρος της οθόνης των iPhone έγινε για καιρό αντικείμενο σχολιασμού και η realme αποφάσισε να το αντιγράψει στο νέο της smartphone C55.

Η συσκευή κυκλοφόρησε μόλις στην αγορά της Ινδονησίας και φέρει την μίνι κάψουλα (όπως τη χαρακτηρίζει) για όλες τις σχετικές ενημερώσεις του χρήστη.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ίδιο design, με ένα πλαίσιο στο σχήμα χαπιού που ανοίγει στα δεξιά και αριστερά της selfie κάμερας.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν μια παρόμοια υλοποίηση για τα επόμενα smartphones τους, όπως η Huawei με το Huawei Nova 11.

Πέραν των παραπάνω, το realme C55 κυκλοφορεί με επεξεργαστή Helio G88, έως 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 6.72 ιντσών με ανάλυση 1080p και 90Hz display, αλλά και μπαταρία 5000mAh που φορτίζει γρήγορα έως και στα 33W.

Η τιμή του στην αγορά της Ινδονησίας είναι κοντά στα 200 ευρώ (σε ισοτιμία) και ο CEO του ευρωπαϊκού γραφείου της realme, Francis Wong, σημείωσε ότι σύντομα αναμένεται και προς τα μέρη μας.

#realmeC55 launching soon in Europe. pic.twitter.com/pDtUrMk9S6

— Francis Wong (@FrancisRealme) March 7, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό