19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Ram λανσάρει το Ram…page στη Ν. Αμερική!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγορά των pickups μπορεί να μην γνωρίζει την ίδια άνθηση στη Ν. Αμερική με αυτήν στην Β. Αμερική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμφανίζει σημάδια ανόδου. Με λίγα λόγια, είναι μία αγορά που δεν είναι στα συμφέροντα μίας εταιρίας να την αγνοήσει και η Ram δηλώνει παρούσα με το νέο Rampage. Όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι η πίτα της κατηγορίας των μικρών pickups, η αμερικανική μάρκα δεν έχει καμία διάθεση να χαρίσει το δικό της κομμάτι σε κανέναν και με το Rampage κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της.

Το Ram Rampage είναι ακριβώς όπως θα φανταζόταν κάποιος ένα μικρό pickup από την συγκεκριμένη μάρκα. Μεγάλη γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική LED υπογραφή, απλές γραμμές αλλά και μία αθλητική, σχεδόν επιθετική στάση η οποία προκύπτει χωρίς υπερβολές και πολλές φανφάρες ενώ το πίσω μέρος είναι αναμενόμενα πιο… προβλέψιμο αν και τα φωτιστικά σώματα που θυμίζουν λίγο τα αμερικάνικα μοντέλα της Ram δίνουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Όσον αφορά στην καμπίνα, η εταιρία υπόσχεται ποιότητα και πολυτέλεια, δύο χαρακτηριστικά που εκφράζονται τόσο από τα υλικά που χρησιμοποιούνται όσο και από την τεχνολογία που διαθέτει το Rampage – βλ. ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment κ.ά.

Η Ram δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για τα μηχανικά του νέου μοντέλου της αλλά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε πως το Rampage θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Fiat Toro. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας ο οποίος χρησιμοποιείται και στο Jeep Wrangler όπου προσφέρει 270 ίππους και 400 Nm ροπής.

Η Ram δεν επιβεβαιώνει αυτά τα νούμερα για το Rampage αλλά δηλώνει πως το νέο pickup θα είναι το ταχύτερο στην κατηγορία του, βοηθούμενο από ένα 9-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και ένα σύστημα τετρακίνησης. Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλεψη για λανσάρισμα του Ram Rampage σε αγορές εκτός της Λατινικής Αμερικής αλλά αυτό δεν μας σταματά από το να πιστεύουμε ότι θα ήταν μία εξαιρετική προσθήκη σε μία ούτως ή άλλως πολύ ανταγωνιστική και αναπτυσσόμενη αγορά στην Ευρώπη…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό