18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η Premier League αίρει τέλη Φεβρουαρίου τους περιορισμούς για την Co-19

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Premier League αποφάσισε να καταργήσει ορισμένα έκτακτα μέτρα που σχετίζονται με την Co-19, για τους συλλόγους και τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε επί τούτω υπήρξε συζήτηση για τη δυνατότητα να αρθούν εντελώς οι περιορισμοί για τους παίκτες, αλλά στο τέλος οι ομάδες επέλεξαν να άρουν ορισμένα από τα μέτρα, αλλά με στόχο την πλήρη κατάργησή τους στο τέλος του μήνα.

«Στη συνεδρίαση των συλλόγων της Premier League, αποφασίστηκε η άρση ορισμένων έκτακτων μέτρων για την Co-19 από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου», ανέφερε η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

«Αν και η υποχρέωση διασφάλισης της κοινωνικής απόστασης εντός διατηρείται, περιορισμοί όπως η χρήση μάσκας προσώπου σε εσωτερικούς χώρους θα αρθούν. Τα τεστ για τους παίκτες και το προσωπικό των συλλόγων θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου».

Και η αγγλική Λίγκα κατέληξε: «Τα μέτρα έκτακτης ανάγκης της Premier League για την COVID-19 παραμένουν υπό τακτική επανεξέταση, με στόχο να λήξουν στο τέλος αυτού του μήνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό