21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Porsche στρέφεται και αυτή στην Google

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Porsche πρόκειται να αλλάξει τα  συστήματα infotainment της, συνεργαζόμενη με τη Google για την εισαγωγή ενός σύγχρονου λειτουργικού συστήματος.

Η κίνηση αυτή φέρνει την Porsche σε ευθυγράμμιση με άλλες κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η GM, η Honda, η Renault και η Polestar, οι οποίες έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία της Google.

Τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στα μέσα της δεκαετίας θα διαθέτουν ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, παρέχοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο Google Assistant, τους χάρτες Google και το Google Play Store.

Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει στους οδηγούς της Porsche να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών υπηρεσιών ροής μουσικής, όπως το Amazon Music, το Spotify και το iHeart Radio.

Παρά τις βελτιώσεις, η Porsche υπόσχεται ότι η οικεία διεπαφή χρήστη του συστήματος Porsche Communication Management θα παραμείνει ανέπαφη.

Η συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας ψηφιακής εμπειρίας, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες αιχμής της Google με το φημισμένο σχεδιασμό και το branding της Porsche.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό