18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η OMODA θα παρουσιάσει στα τέλη Απριλίου το ολοκαίνουργιο OMODA 7  

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ΟMODA 5, του πρώτου παγκόσμιου μοντέλου της, η OMODA πρόκειται να παρουσιάσει στα τέλη Απριλίου το OMODA 7 ενσωματώνοντας μια πολυδιάστατη εξέλιξη στη αισθητική των αυτοκινήτων της και τις έξυπνες καινοτομίες.

Κρίνοντας από τις επίσημες teaser εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα η σχεδιαστική γλώσσα του νέου μοντέλου είναι πιο φουτουριστική και με περισσότερο στυλ.

Σε σύγκριση με το OMODA 5, το OMODA 7 τοποθετείται έχει αυξημένες διαστάσεις και τοποθετείται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Επίσης εκτός από τη συνέχιση της φουτουριστικής, τεχνολογικής και μοντέρνας αισθητικής θα ενισχύει περαιτέρω και την έξυπνη οδηγική εμπειρία.

Τα SUV της OMODA ξεχωρίζουν με τη φουτουριστική τους σχεδίαση, την τεχνολογία «νέας ενέργειάς» τους γεγονός που τους εξασφαλίζει πόντους στις κατηγορίες τους και τα καθιστά μια δημοφιλή επιλογής κυρίως μεταξύ των πιο νέων αγοραστών.  

Το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο, το OMODA 5 περιλαμβάνει στη γκάμα του το  C5 με turbo κινητήρα 1.600 κυβικών και 150 ίππων και το πλήρως ηλεκτρικό E5 που θα δώσει το παρόν και στην Auto China, την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Χαρακτηριστικό είναι πως το OMODA E5 πέτυχε αύξηση των πωλήσεών του κατά 65% το Μάρτιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό