14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου και οι 4 υποψηφίοι για αποχώρηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και η ψηφοφορία που ακολούθησε στο συμβούλιο του νησιού, διαμόρφωσαν την τελική τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση στο Survivor.

Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ήταν αμφίρροπη και ο νικητής αναδείχτηκε  στο flag race. Οι Διάσημοι, ήταν εκείνοι που και αυτή τη φορά τα κατάφεραν και πήγαν στο συμβούλιο χωρίς άγχος.

Το συμβούλιο ξεκίνησε με χαλαρή διάθεση με τον Παύλο να εξηγεί και στον Γιώργο Λιανό τι έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον καβγά του με τον Φάνη, ενώ είχαμε και το «σκωτσέζικο» ζεϊμπέκικο του Ρομπ.

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η MVP της εβδομάδας, δηλαδή εκείνη με τις περισσότερες νίκες και έτσι σύμφωνα με τους νέους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης, υπέδειξε την 4η υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Η Ιωάννα Τζαβέλα, ήταν η δική της επιλογή, με αποτέλεσμα ο Rob James να πάρει ανάσα αφού εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι, λόγω πλειοψηφίας των γυναικών στις υποψηφιότητες και με νέα ψηφοφορία τη θέση του πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό