17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η MSC Cruises επιστρέφει στην Ελλάδα κι επιλέγει τον Πειραιά ως λιμάνι βάσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η MSC Cruises, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο, υποδέχθηκε περίπου 200 μέλη της ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο κρουαζιερόπλοιο MSC Musica, στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια μεγάλη εκδήλωση με την οποία γιόρτασε την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου για το καλοκαίρι του 2023 στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το πλοίο θα πραγματοποιήσει 26 ταξίδια επτά διανυκτερεύσεων μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου από τον Πειραιά για να επισκεφθεί τη Σαντορίνη, το Κουσάντασι της Τουρκίας, τη Χάιφα του Ισραήλ, τη Λεμεσό της Κύπρου και ένα δεύτερο ελληνικό νησί, τη Μύκονο, πριν επιστρέψει στο λιμάνι που εξυπηρετεί την Αθήνα.

Να σημειώσουμε ότι το MSC Musica διαθέτει 16 καταστρώματα και 1.275 καμπίνες επισκεπτών, ενώ το κεντρικό φουαγιέ του πλοίου έχει έναν καταρράκτη τριών επιπέδων και ένα διάφανο πιάνο που κρέμεται σε ένα κρυστάλλινο δάπεδο πάνω από μια πισίνα με λαμπερά νερά. Υπάρχει μια επιλογή από οκτώ εσωτερικά και δύο εξωτερικά σαλόνια και μπαρ, τέσσερα εστιατόρια, τρεις πισίνες, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, μια βιβλιοθήκη, μια αίθουσα παιχνιδιών, ενώ για τις οικογένειες υπάρχει ειδικός χώρος για παιδιά όλων των ηλικιών με ειδικά κλαμπ για νήπια αλλά και έφηβους. Στο Teatro La Scala προσφέρεται ζωντανή ψυχαγωγία, ενώ διατίθεται πλούσιο σπα για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό