18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Mitsubishi “παίζει” με την ιδέα ενός minivan εκτός δρόμου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει πάντοτε ενδιαφέρον όταν οι εταιρίες αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την πεπατημένη και να πειραματιστούν με ένα σχήμα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Στην τελική, ήμαρτον με τα SUV και τα crossovers – γνωρίζουμε ότι πουλάνε αλλά πόσα ακόμα να αντέξει η ψυχοσύνθεση μας; Όταν λοιπόν η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα που βλέπεις λίγο παραπάνω, κέντρισε την προσοχή μας γιατί το όχημα που φαίνεται να παίζει στα χώματα, δεν έχει το σχήμα ενός συμβατικού SUV.
Όπως θα γνωρίζεις πιθανότατα, σε μερικές ημέρες θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Japan Mobility Show – η έκθεση… κινητικότητας στην οποία μεταμορφώθηκε η διοργάνωση που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ως Tokyo Motor Show. Στο Japan Mobility Show λοιπόν, η Mitsubishi σκοπεύει να παρουσιάσει ένα “εξηλεκτρισμένο crossover MPV concept” που συνδυάζει την οδική συμπεριφορά ενός SUV με την άνεση και την ευχρηστία ενός minivan, πάντοτε με το βλέμμα στην επίτευξη μίας κλιματικά ουδέτερης κοινωνίας.

Η Mitsubishi δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες και αυτό είναι απόλυτα λογικό αλλά αναφέρει ότι το πρωτότυπο που έχει ετοιμάσει έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που του χαρίζει δυνατότητες τετρακίνησης. Το εκτός δρόμου minivan διαθέτει επίσης ελαστικά μεγάλης διαμέτρου για αυξημένη πρόσφυση σε επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής ενώ η τεράστια καμπίνα σε συνδυασμό με την μεγάλη αυτονομία το καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους περιπέτειες. Το εντυπωσιακό, off-road πρωτότυπο δεν θα είναι όμως το μοναδικό έκθεμα της Mitsubishi στο Τόκιο καθώς εκεί θα παρουσιαστεί το “Last 1 mile Mobility”, ένα μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό φυσικά, όχημα κινητικότητας που κάνει χρήση μεταχειρισμένων μπαταριών και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την LifeHub Inc αλλά και το ολοκαίνουριο L200/Triton που πρόκειται να επιστρέψει στην ιαπωνική αγορά έπειτα από αποχή 12 ετών!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό