18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η MG αποκαλύπτει το εσωτερικό του Cyberster

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιος θα περίμενε ότι το Cyberster που παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτοτύπου το 2021 θα περνούσε στην παραγωγή δύο χρόνια αργότερα; Κι όμως, εδώ και μερικά χρόνια η MG δεν είναι η ίδια παραπέουσα εταιρία των περασμένων δεκαετιών και με την στήριξη του κολοσσού που ονομάζεται SAIC έχει ήδη ξεκινήσει να ορθώνει το ανάστημα της στην αγορά της Αγγλίας και σκοπεύει να κάνει το ίδιο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η γκάμα της περιλαμβάνει ότι θα περίμενε κανείς από μία σύγχρονη μάρκα αλλά το Cyberster που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην μορφή που θα λανσαριστεί στην αγορά είναι στην κορυφή, άσχετα που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει αναλυτικά το εσωτερικό του.

Αυτή η… αστοχία διορθώθηκε με την MG να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της καμπίνας του ολοκαίνουριου Cyberster. Μίας καμπίνας που παρουσιάζει έντονη “οδηγοκεντρικότητα” καθώς περιβάλλει τον οδηγό σε ένα προσωπικό cockpit που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Μπροστά του βρίσκεται ένα τεράστιο, κυρτό πάνελ που συνδυάζει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενώ το πολυλειτουργικό, δερμάτινο τιμόνι φιλοξενεί πληθώρα χειριστηρίων ώστε να μην είναι απαραίτητο για τον οδηγό να πάρει τα χέρια του από αυτό ώστε να κάνει κάποια ρύθμιση. Δεξιά, στην κεκλιμένη κεντρική κονσόλα βρίσκονται τα κουμπιά για την επιλογή ταχυτήτων (στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο οι επιλογές P, R, N και D αφού το Cyberster είναι αμιγώς ηλεκτρικό), μία επιπλέον οθόνη και τα κουμπιά για τον χειρισμό της υφασμάτινης οροφής.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι για την MG να αποκαλύψει και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τα μηχανικά του αμιγώς ηλεκτρικού roadster καθώς μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε είναι οι διαρροές του γραφείου ευρεσιτεχνιών της Κίνας. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το Cyberster θα είναι διαθέσιμο είτε με έναν ηλεκτροκινητήρα 314 ίππων στον πίσω άξονα, είτε με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα συνδυαστικής ιπποδύναμης 544 ίππων αν και περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τις επιδόσεις, την μπαταρία και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστες. Ίσως με την πρεμιέρα του μοντέλου στο Goodwood Festival of Speed που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες να δημοσιευθούν και αυτές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό