21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Mercedes αποκαλύπτει τη νέα AMG-GT… κατόπιν πληρωμής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mercedes-AMG GT Coupe παρουσιάστηκε κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2014 και λανσαρίστηκε στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους. Το γεγονός ότι κυκλοφορεί ακόμα, σχεδόν 10 χρόνια μετά και όχι μόνο αυτό αλλά δεν δείχνει την ηλικία της είναι απόδειξη και ομολογία του διαχρονικού design της. Χωρίς υπερβολές, χωρίς στοιχεία τα οποία “φορτώνουν” το μάτι και γερνάνε το σχέδιο, η Mercedes-AMG GT Coupe ξεχωρίζει χάρη στο μακρύ καπό, τους μικρούς προβόλους, την τραβηγμένη προς τα πίσω καμπίνα και την χαρακτηριστική σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής εταιρίας αλλά όλα τα καλά φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος. Έτσι και η τρέχουσα γενιά της GT που σύντομα θα αποχωρήσει για να υποδεχθούμε το νέο μοντέλο. Ένα μοντέλο για το οποίο η Mercedes-AMG ανακοίνωσε μία ενδιαφέρουσα διοργάνωση ώστε να φέρει μερικούς εκλεκτούς πελάτες πιο κοντά στην μάρκα αλλά και να βάλει μερικές εκατοντάδες ευρώ στα ταμεία της – όχι ότι τα έχει ανάγκη βεβαίως…

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα GT. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου θα λάβει χώρα το λεγόμενο “AMG GT Live Sneak Preview” που θα επιτρέψει σε λίγες δεκάδες άτομα να δούνε τη νέα γενιά του γερμανικού sports car πριν από όλους τους υπόλοιπους. Εκτός από αυτό, οι παραβρισκόμενοι θα  έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν αυτοκίνητα όπως η SL63, η C63 S E Performance και η EQE53 ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μία εκτενή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της AMG όπου ένας ειδικός θα κάνει μία αναλυτική παρουσίαση του νέου μοντέλου. Επιπλέον, η AMG αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει στους πελάτες πρωϊνό γεύμα στην Private Lounge Community, όπως και μία διεξοδική ενημέρωση ασφαλείας πριν την οδήγηση των αυτοκινήτων.

Από την πλευρά τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κλείσει το 21ο έτος, να έχουν ενεργό δίπλωμα οδήγησης και να… αποχωριστούν τουλάχιστον €450 για να αγοράσουν το πακέτο. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είμαι από αυτούς που δεν υπολογίζουν τα χρήματα αλλά για κάποιον που έχει την δυνατότητα να αγοράσει όχι την AMG GT αλλά οποιαδήποτε Mercedes, τα χρήματα δεν είναι εξωφρενικά πολλά για την εμπειρία. Γι’ αυτό και η διαθεσιμότητα για τις 3 πρώτες ημέρες έχει εξαντληθεί. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί καθώς τα group είναι 24 ατόμων και οι ελεύθερες θέσεις είναι πολύ περιορισμένες – αν δεν έχουν εξαντληθεί μέχρι την ώρα που θα δημοσιευθεί το άρθρο. Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε το γεγονός ότι η πρεμιέρα της νέας Mercedes-AMG GT Coupe πλησιάζει, αν και δεν έχουμε ακόμα επίσημο χρονοδιάγραμμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό