14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Megan Fox έρχεται στο Mortal Kombat 1 ως Nitara!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα προσθήκη στο ρόστερ του Mortal Kombat 1 είναι ο χαρακτήρας – βαμπίρ Nitara, η οποία αποκαλύφθηκε από τη δημιουργό NetherRealm Studios μέσα από ένα νέο trailer. Εκτός από μια πρώτη ματιά στις ικανότητες της, το trailer μας δείχνει ότι η φωνή πίσω από τη Nitara είναι η διάσημη ηθοποιός Megan Fox!

Η τελευταία δήλωσε πως έχοντας μεγαλώσει παίζοντας τα παιχνίδια Mortal Kombat δεν πίστευε ποτέ πως θα ερχόταν η ώρα που θα χάριζε την φωνή της σε κάποιον από τους χαρακτήρες, ενώ και εμφανισιακά μοιάζουν λίγο μεταξύ τους.

Με την συμμετοχή της Megan Fox πληθαίνουν οι διάσημες φωνές στο Mortal Kombat 1, καθώς γνωρίζουμε ήδη πως συμμετέχουν και οι J.K. Simmons (Omni-Man) John Cena (Peacemaker), Antony Starr (Homelander) και Jean Claude Van-Damme (Johnny Cage στο DLC που θα κυκλοφορήσει αργότερα).

Υπενθυμίζουμε ότι η NetherRealm Studios είχε ανακοινώσει το Invasions mode στη Gamescom 2023, όπου οι gamers αντιμετωπίζουν AI αντιπάλους σε μια σειρά από challenges, η κάθε μία εκ των οποίων έχει τους δικούς της συγκεκριμένους στόχους.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 σε PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό