23.2 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Η Lisboa του Casa de Papel μίλησε για το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού – Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομά της είναι Itziar Ituño Martínez. Έτσι όμως τη γνωρίζουν μόνο στο Μπασαούρι, το μικρό χωριό που γεννήθηκε και μένει λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων. Στην υπόλοιπη Ισπανία και όλον τον κόσμο είναι γνωστή αλλιώς. Πρώτα ως η σκληρή Inspectora Raquel Murillo, που κυνηγούσε τους ληστές που μπήκαν στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, κι έπειτα ως μέλος της συμμορίας, με το όνομα “Lisboa” του Casa de Papel.

Το Oneman με τη βοήθεια του Netflix Greece επικοινώνησε μέσω Zoom με την 45χρονη ηθοποιό, η οποία μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς -ειδικά- στην Ελλάδα, το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μίλαν, αλλά και την πρόταση δύο ομάδων από τη χώρα των Βάσκων, της Μπιλμπάο και της Σοθιεδάδ, να γίνει ο τελικός του Copa del Rey με φιλάθλους στις εξέδρες.

– Ο αντίκτυπος του Casa de Papel έχει περάσει και στο ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει κορεό εμπνευσμένο από την ταινία. Δεν ξέρω αν το έχεις δει…

“Ναι, ναι. Νομίζω ότι εδώ φαίνεται ο αντίκτυπος που έχει η ταινία. Όταν κάποιος θέλει να πετύχει κάτι επαναστατικό, κάτι που είναι ενάντια στις πιθανότητες που του δίνουν ταυτίζεται με την ταινία. Είναι εντυπωσιακό. Έτσι κι αλλιώς έχει κάτι ποδοσφαιρικό το Casa de Papel”.

– Είσαι από τη Χώρα των Βάσκων, θα πάμε σε κάτι ποδοσφαιρικό ή μάλλον κοινωνικό. Οι δύο ομάδες της περιοχής, Μπιλμπάο και Σοθιεδάδ, ζήτησαν πριν από δύο ημέρες να παίξουν με κόσμο τον τελικό του Copa del Rey. Το αίτημα έγινε αποδεκτό. Ποια είναι θέση σου;

“Διαφωνώ κάθετα και απόλυτα. Είναι ανώριμο. Εδώ δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι οι θετικοί στον ιό γιατί ακριβώς όπως σου είπα δεν κάνουμε τεστ. Το να ενεργείς λες και δεν συμβαίνει τίποτα είναι ανόητο. Εάν υπήρχαν τεστ θα μπορούσες να δεις ποιος είναι θετικός. Δεν μπορούμε να διεξάγουμε εκδηλώσεις με κόσμο (όπως για παράδειγμα ένας αγώνας ποδοσφαίρου) γιατί κινδυνεύουν πολλοί. Δεν μπορούμε να τρελαθούμε, τουλάχιστον μέχρι τα πράγματα να βελτιωθούν. Με την ίδια λογική δεν ανοίγουν τα θέατρα. Πώς ν΄ανοίξουν τα γήπεδα;”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Βασίλη Τεμπέλη και το Oneman

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό