21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Kingbet φοράει τα καλά της και βρήκε τα καλύτερα σημεία στο Σίτι-Ρεάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Champions League 2021-22 μπαίνει για τα καλά στην τελική του ευθεία. Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν παιχτεί 120 παιχνίδια και απομένουν πέντε για να αναδειχθεί ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης.

Μέχρι να φτάσουμε να μιλάμε για πρωταθλητές και τίτλους, βέβαια, πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι δύο ομάδες του τελικού του Παρισιού, στις 28 Μαΐου. Οι φιναλίστ θα προκύψουν από τις αγγλοϊσπανικές κόντρες των ημιτελικών. Και ξεκινάμε σήμερα, με το σπουδαίο ματς Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης. Η πιο πλήρης ομάδα στον κόσμο, που παίζει το πλέον κυριαρχικό ποδόσφαιρο, κόντρα στην απόλυτη βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θεωρητικά, η ομάδα του Μάντσεστερ θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Μόνο που υπάρχει ένας παράγοντας που πρέπει να υπολογίσουμε πριν στείλουμε έτσι ακόμα τη Σίτι στον τελικό. Και αυτός ο παράγοντας είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος ήταν πάντα ένας σπουδαίος φορ. Αλλά την τελευταία τριετία, αφότου δηλαδή αποχώρησε ο Ρονάλντο, έχει πάρει τη Ρεάλ πάνω του. Και φέτος, στα 34 του, είναι καλύτερος από ποτέ. Σε 40 ματς έχει 39 γκολ και 12 ασίστ και είναι (δικαιολογημένα) το φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα. Κι ας έχει εσχάτως μερικά προβληματάκια από τη βούλα. Ο άνθρωπος που δεν είχε αστοχήσει ποτέ σε πέναλτι ως παίκτης των Μαδριλένων, φέτος έχει χάσει τέσσερα, τα τρία μέσα στον τελευταίο μήνα. Πρακτικά, αν απόψε βγει στο τετ α τετ με τον Έντερσον, η πιο καλή επιλογή είναι να του κάνουν πέναλτι.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα αυτά τα είπαμε για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα: το σετ αποδόσεων είναι ξεκάθαρη ασέβεια προς τους Ισπανούς. Η νίκη της Σίτι επί της Ρεάλ σήμερα πληρώνει σχεδόν όσο αυτή επί της Λιντς την προσεχή Κυριακή, για την Πρέμιερ Λιγκ. Όχι, δεν θα μπλέξουμε με σημείο στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Παιχνίδι θα κάνουμε με τα γκολ. Το over παίζει σε απόδοση φαβορί και είναι λογικό, με τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Μόνο που πρέπει να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα ρεβάνς. Όταν υπάρχει δεύτερο ενενηντάλεπτο, οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν. Ένα γκολ μπορεί να οδηγήσει σε τακτικές παρκαρίσματος του πούλμαν. Σε αυτό θα ποντάρουμε. Κι ας είναι λίγο άχαρο να ζητάς να μην μπουν γκολ. Παρακάλα, παρακάλα, στο πλεχτό να μπει η μπάλα, λένε, αλλά δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στο 2.25 του Under.

Από εκεί και πέρα, μια καλή επιλογή είναι το X ημιχρόνου στο 2.45, ενώ ως fun bet πάμε και με ένα ακριβές σκορ 1-1 στο 9.00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό