16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Kate Middleton θα λείπει από το κόκκινο χαλί των BAFTA 2024 -Εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα looks της

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η εξέλιξη στο στυλ της πριγκίπισσας της Ουαλίας μέσα από την παρουσία της στις τελετές των Bafta Awards.

Κάποια πράγματα είναι πηγαία και άλλα μπορεί κανείς να τα καλλιεργήσει. Και εδώ είναι που ανοίγει μια τεράστια συζήτηση σε ότι αφορά το στυλ μιας γυναίκας και αν τελικά αυτό είναι έμφυτο ή μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Η Kate Middleton φαίνεται πως έρχεται να επιβεβαιώσει τη δεύτερη θεωρία, γιατί ρίχνοντας μια ματιά στα πρώτα επίσημα σύνολα της νυν πριγκίπισσας της Ουαλίας, μπορεί να δει κανείς μπροστά στα μάτια του την τεράστια εξέλιξη της στο κομμάτι του styling.

AP IMAGES

Eξάλλου η συνεργασία και η τριβή με κορυφαίους σχεδιαστές και style experts βελτιώνει πάντα την εμπειρία που έχει μια γυναίκα μέσα στον κόσμο της μόδας, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, το οποίο περιστοιχίζεται και υποστηρίζεται από μία εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, που ασχολούνται με την εμφάνισή του. Τι είναι αυτό που πρέπει να φορέσει, τι δηλώνει η κάθε εμφάνιση, ποιο είναι το πρωτόκολλο; Όλες αυτές οι ερωτήσεις έχουν σίγουρα απασχολήσει την Kate Middleton στο παρελθόν, η οποία ωστόσο ξεκίνησε να ξεχωρίζει, όταν είδαμε και προσωπικές νότες μέσα στα άψογα, royal looks της.

Η φούστα είναι το κορυφαίο item του μήνα:10 σύνολα για τη φορέσεις με τον πιο ενημερωμένο τρόπο

(Chris Jackson/Pool Photos via AP)

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην εξαιρετική της εμφάνιση στα περσινά Bafta Awards, όπου η πριγκίπισσα Katherine άφησε το κοινό άφωνο με ένα ολόλευκο gown του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen, το οποίο μάλιστα είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν και αποφάσισε απλώς να το μεταποιήσει. Συμπλήρωσε την εμφάνιση με μαύρα opera gloves και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια από το Zara(!) που κόστιζαν κάτι λιγότερο από 20 ευρώ. Η ιστορία των εμφανίσεών της έχει να μας δείξει πολλά, μέχρι να δούμε την Kate Middleton να στέφεται τελικά βασίλισσα του στυλ.

 (Chris Jackson/Pool Photos via AP)

 (Chris Jackson/Pool Photos via AP)

 (Chris Jackson/Pool Photos via AP)

: 2023

H Kate Middleton έχτισε το στυλ μια αληθινής πριγκίπισσας μέσα στα χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 με την πρώτη της εμφάνιση στα βρετανικά Oscars, όπου την είδαμε να επενδύει σε ένα gown από τον οίκο που είχε πρόσφατα δημιουργήσει το νυφικό της look, τον Alexander McQueen. Ελαφρύ lilac της λεβάντας και ένα αέρινο φόρεμα για τη νεαρή τότε δούκισσα, που έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Bafta.

(AP Photo/Chris Pizzello)

(AP Photo/Chris Pizzello)

To 2017 την είδαμε και πάλι με Alexander McQueen με ένα outfit που ομολογουμένως απογοήτευσε, σε μαύρο, floral ύφασμα και off shoulder μανίκια. Ήταν όμως στην πραγματικότητα τα συντηρητικά μαλλιά της και τα τεράστια κοσμήματα που αφαίρεσαν από το φόρεμα και μας έκαναν να βάλουμε τη συγκεκριμένη εμφάνιση ανάμεσα στις αποτυχημένες της Kate Middleton.

GETTY (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Karwai Tang

 (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

: Invision

 (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

: Invision

H έγκυος Kate ήταν πιο γλυκιά και αέρινη από ποτέ το 2018 με ένα κυπαρισσί look δια χειρός Jenny Packham, ενώ στη συγκεκριμένη βραδιά την παράσταση έκλεψαν τα εκπληκτικά της κοσμήματα με τις matching πράσινες πέτρες.

(Photo by Max Mumby/Indigo/)

Το 2019 ήταν η πρώτη χρονιά που είδαμε το λευκό McQueen gown της Kate Middleton στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA. Η αρχική του version ήταν και πάλι σε oof shoulder shape με μεγάλα λουλούδια να κοσμούν τον ώμο της και ασημί metallic αξεσουάρ να συμπληρώνουν το συγκεκριμένο, οριακά bridal, look.

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Το 2020, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τα βραβεία και τις μεγάλες βραδιές λόγω πανδημίας, η πριγκίπισσα Kate έκανε μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση με ένα λευκό gown και πάλι του Alexander McQueen με χρυσές foil λεπτομέρειες. Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει από την πάντα καλοντυμένη Kate Middleton.

Η Kate Middleton με ένα blue royal φόρεμα όπως αξίζει σε μία πριγκίπισσα

(Photo by Gareth Cattermole/)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό