17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Jeep ανανεώνει το Wrangler

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα της τρέχουσας -JL- γενιάς του Wrangler, η Jeep ανανεώνει ελαφρώς το δημοφιλές μοντέλο της για το κρατήσει φρέσκο και να κρύψει την “ηλικία” του. Τα αποκαλυπτήρια του διακριτικού facelift έγιναν στην έκθεση της Νέας Υόρκης, με την πιο σημαντική αλλαγή στο ανανεωμένο μοντέλο να εντοπίζεται στο εμπρός μέρος και πιο συγκεκριμένα, στην μάσκα του Wrangler.

Αυτή είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που αντικαθιστά, με τα χαρακτηριστικά 7 κάθετα slots να είναι βαμμένα μαύρα σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου, εκτός από το Wrangler Sahara. Η μάσκα έχει επανασχεδιαστεί για να βελτιώσει περαιτέρω την ψύξη του κινητήρα.

Συνεχίζοντας, η Jeep έχει προσθέσει για πρώτη φορά στον κατάλογο των επίσημων αξεσουάρ ένα εργοστασιακό βίντσι για την Rubicon έκδοση, ενώ παράλληλα διατηρεί και εμπλουτίζει τις πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης. Οι νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου προσφέρονται σε διαστάσεις από 17 έως 20 ίντσες, με ελαστικά διαμέτρου έως και τις 35 ίντσες. Ακόμα, υπάρχουν νέες επιλογές για μαλακή και σκληρή οροφή, όπως και η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη “Sky One-Touch”.

Περνώντας στο εσωτερικό, η Jeep έχει τοποθετήσει μια νέα οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με διάμετρο 12.3 ίντσες, που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Wrangler. Εξαιτίας της νέας οθόνης, έχουν τοποθετηθεί μικρότεροι, παραλληλόγραμμοι αεραγωγοί από κάτω από αυτή, ενώ νέα είναι και τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού.
Το σύστημα του infotainment “τρέχει” την τελευταία έκδοση του Uconnect 5, που περιλαμβάνει πληθώρα συνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως του λεπτομερούς ψηφιακού οδηγού off-road διαδρομών Trails Offroad.
Τέλος, η Jeep αναφέρει ότι δεν έχει αλλάξει τη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό