17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Jeep ανανεώνει το Gladiator.

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jeep πρόσθεσε το Gladiator στην γκάμα της το 2019 ως την pickup εκδοχή του κλασικού Wrangler. Μία pickup εκδοχή που είναι περισσότερο προσανατολισμένη στο off-roading και το lifestyle αλλά όπως και να έχει, προσφέρει την πρακτικότητα της καρότσας. Η αμερικανική εταιρία αποφάσισε να μην συνεχίσει με το Gladiator στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μοντέλο εξαφανίζεται από ολόκληρο τον κόσμο και τυχαίνει μάλιστα η Jeep να παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του σήμερα, λίγο πριν πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στο North American International Auto Show.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που εντοπίζουμε στο αμάξωμα είναι η υιοθέτηση της νέας γρίλιας που είδαμε φυσικά πρώτα στο Wrangler. Αυτή έχει μικρότερα ανοίγματα που σύμφωνα με την εταιρία βοηθούν στην καλύτερη ψύξη του κινητήρα και συνδυάζεται με 7 νέα σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος, τα οποία έχουν την δυνατότητα να ντυθούν με ελαστικά 32 και 33 ιντσών ενώ η Jeep αντικατέστησε την παλιά, κλασική κεραία με μία πιο διακριτική που ενσωματώνεται στο παρμπρίζ.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, η καμπίνα του Gladiator αντικατοπτρίζει αυτήν του Wrangler με μία νέα οθόνη 12.3 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (που προσφέρει μεταξύ άλλων ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto), νέους αεραγωγούς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα. Αναβαθμισμένο είναι και το επίπεδο της ασφάλειας με επιπλέον αερόσακους, κανονικές ζώνες ασφαλείας για τις δύο ακριανές θέσεις της πίσω σειράς και ενισχυμένα πλαϊνά για καλύτερη προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο V6 βενζινοκινητήρας των 3.6 λίτρων και 285 ίππων καθώς ο πετρελαιοκινητήρας αφαιρέθηκε από την γκάμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό